2821
2789
عنوان

تو مطب

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 23 پست
خوبیش کجاس

اینجاست که اگر شوهرش باهاش رابطه داشت قبل عروسی وبه مشکل خوردن

و دیگه مهریه رو کامل باید بده پسره نمیتونه بگه کار من نبوده

یکی رو میشناسم که نرفت برگه سلامت بگیره

بعدکه به مشکل خوردن پسره گفت من کاری نکردم

من موافق نیستم ولی یجور برگه ی سلامت وضمانت نامس که من سالم سپردمش دست تو

پناه برتو که ناگفته مرامیشنوی...میشه برای رسیدن به خواستم اونم به بهترین شکلش🙈دعاکنی وصلوات بفرستی...خیلی احتیاج دارم،شاید خدا بواسطه ی صدای تو حاجتمو زودتر برآورده کنه🤲🏿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم جالب نیست

اصلا جالب نیست

مثل کمربند ایمنی بستن که آدم محدود میشه،گاهی هم اذیت میشه

ولی شرایط حکم میکنه که ببندیم

پناه برتو که ناگفته مرامیشنوی...میشه برای رسیدن به خواستم اونم به بهترین شکلش🙈دعاکنی وصلوات بفرستی...خیلی احتیاج دارم،شاید خدا بواسطه ی صدای تو حاجتمو زودتر برآورده کنه🤲🏿
بدترین رسوم یکیش اینه یکیشم پارچه خونی!!!! 🤢 خدارو شکر منسوخ شدن!

بله خیلیا دیگه این رسم رو ندارن، البته توی شهر های خیلی کوچیک عده ای هنوز این رسم مسخره رو دارن.خداروشکر خانواده شوهرم تو این یه مورد آدم بودن هیچ دخالتی نداشتن😂

بگو سندت آماده شد ببر عقدت کنن

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

مثلا ک چی؟میخوان بدونن پسراشون اولین نفره ک بهش دست میزنه ن جونم زن بخواد ی کار بکنه تو شیشه در بس ته هم ک باشه نم پس میده،تو از کجا میدونی برا معاینه دادن ها یا ندادن ها اومده بودن

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز