2789
اره عزیزم چرا نشه بیار یه پیجم بزن عکس لباساتو بزار فلاور جمع کن .مثلا برو زیر پیجت تبلیغ کن یا اونا ...

فالوور منظورمه ها کیبوردم همش اشتباه تایپ میکنه

حسبی الله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو شرایط بدیم یعنی میشه واقعا توخونه لباس فروخت مدتهاس بهش فکر میکنم

تو خونه هم میشه، به شرط اینکه آشنا و دوست زیاد داشته باشید تا اونها هم به دیگران معرفیتون کنن، اما اگر سالن زیبایی آشنا داشته باشید میشه یک اتاق لباس ها بزارید تا هم دوست واشناتون بیان خرید و نعرفی کنن و هم اینکه مشتری های ارایشگاه هم مطمئن باش میان خرید میکنن

خودتم پولداری؟؟؟خجالت میکشم بخاطر پول دعا کنم

من میلیاردر نیستم

ولی به هرچی بخوام سریع میرسم

نمیدونم از لطف خداس یاخدای نکرده از رو برگردوندنشه🙄

خجالت نداره بنابر روایات لباس،خوراک،زندگی،مرکب و...خوب حقِ مسلمانه

پناه برتو که ناگفته مرامیشنوی...میشه برای رسیدن به خواستم اونم به بهترین شکلش🙈دعاکنی وصلوات بفرستی...خیلی احتیاج دارم،شاید خدا بواسطه ی صدای تو حاجتمو زودتر برآورده کنه🤲🏿
من تویه محله زندگی میکنم گفتگ اینجا لباس بیارم توخونه بفروشم

اونم خوبه من مادرم همینجوری شروع کرد به لباس فروختن الان هم مغازه داره هم عمده میفروشه ماشاالله درآمد خوبیم داره

حسبی الله
این روزا هرکسی راضی نمیشه!خودتم شاغلی؟

نه متاسفانه، شهر غریب ازدواج کردم، یک دختر کلاس اولی و یک دختر ۹ ماهه دارم. شغل همسرم هم طوریه اکثر اوقات خارج از استانه، برای همین از اول توافق کردیم من خانه دار باشم از بچه ها مراقبت کنم و .... البته اول ازدواج روز مزد بودم که کرایه من در نمیومد اما سرگرمی بود ولی بهره مالی نداشت برام