2777
2789
عنوان

فروشندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 30 پست
چه ربطی داره چه آدمایی هستن اون منطقه مهم ذات خودشه توکل کن خدا بزار بره کار بچه دارین؟

م

نه بابا به خاطر مشکل ژنتیک نمیتونم بچه بیارم فعلا مگه قدر میدونه ذات بالاخره روزی ۱۰۰ دختر ببینی وسوسه میشی من خودم دیدم نگاه میکنه قسم میخوره منظور دار نگاه نمیکنه

خب اگه زیادی دوستت داره ،خودتو ناراحت بگیر جوری که فکر کنه دلت رو شکونده ، شاید اینجوری منصرف بشه و ...

اصلا ناراحتی من براش مهم نیست هر شب کارم شده گریه حالم بده میبینه ولی میگه کارم و دوست دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا این جور که میگی باید جلوش وایسی هر جور شده به خانوادش بگو یا تو فشار بزارش ولی نزار بره زندگیت ...

جی بگم ۷ سال پیش خانوادش،گریه کردم توروخدا یه کاری براش پیدا کنید تو خونه است بهونه گیر اذیت میکنه حالا چی بگم میگن دختر روانیه بهانه گیر 

نه ولگرد و معتاد نه زندگی خراب کن به خاطر یه کیف و کفش همه کار حاضرن بکنن

خب الان باباش مشغول چه کاریه؟ مگه شاختمان ساز نیست هنوز؟بره با اون کار کنه حالا مشغول هر کاری که هست.

اگر ماشین دارید بره اسنپ کار کنه تا یه شغل ثابت پیدا کنه بهتر نیست اینجوری؟ یا توی مشاور املاک مشاور فروش بشه با شعل قبلیشم بی ربط نیست خیلی. یا اگر تحصیلات داره مثل عمران و اینا بره مجری و اینا بشه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

خب شغلش پزشک و استاد که نبوده. از اول میگفتی غیر از فروشندگی یه کار پیدا کن. چجوری هفت سال خونه بوده حوصلش سر نمیرفت 

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
خب الان باباش مشغول چه کاریه؟ مگه شاختمان ساز نیست هنوز؟بره با اون کار کنه حالا مشغول هر کاری که هست ...

نه بابا باباش دیگه ۷ سال پیش دیگه نساخت ساختمان پولش و گذاشت بانک سودش و خورد الان بیکار من خیلی بدبختم چون ۷ سال ضجه زدم خسته شدم از بیکاری شوهرم الان باید لال شم تن به هر کاری بدم 

[QUOTE=258863706]خب شغلش پزشک و استاد که نبوده. از اول میگفتی غیر از فروشندگی یه کار پیدا کن. چجوری هفت سال خونه بوده ...[/QUOTEبه خدا گفتم ،گفتم فروشندگی انتخاب نکن من بدم میاد از این کار من از شرکت خوشم نمیاد مگه گوش کرد 

خب الان باباش مشغول چه کاریه؟ مگه شاختمان ساز نیست هنوز؟بره با اون کار کنه حالا مشغول هر کاری که هست ...

نه تحصیلات نداره دیپلم فکر کن بره اسنپ انقدر غرور داره اینجا هم سرمایه گذاری کرده تو مغازه 

نه تحصیلات نداره دیپلم فکر کن بره اسنپ انقدر غرور داره اینجا هم سرمایه گذاری کرده تو مغازه 

دیگه تنها پیشنهادم اینه خودتم باهاش بری فروشندگی و توی این مدتم دنبال یه کار خوب براش باشی که حقوق خوبی داشته باشه وسوسه بشه اینو ول کنه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»