2777
2789
عنوان

من چمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 28 پست
هدفات رو بنویس  تنبلیم رو هم بذار کنار پا شو کار کن تلاش کن  به همش میرسی ازشون جلو هم م ...

واقعا میخوام اما اون نیروی منفیه اونقدر قویه که هیچ حس مثبتی تو وجودم نیست که بخوام کاریو شروع کنم حس میکنم وقتم تموم شده و الکی داره روزام میگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا میخوام اما اون نیروی منفیه اونقدر قویه که هیچ حس مثبتی تو وجودم نیست که بخوام کاریو شروع کنم ح ...

بزن گوگل کتاب تکنولوژی فکر دکتر آزمندیان به صورت فای صوتیه هر روز یه دونش رو گوش بده 

و به هرچی میگن عمل کن

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
خودتون رو باورداشته باشید. تقاط قوت خودت رو ببین

شاید باورت نشه ولی هیچ نقطه قوتی ندارم 

اونقدر به چیزایی که میخواستم نرسیدم ذوق رسیدن بهشون رو هم از دست دادم

که حتی بخوام به شوق هدفام حرکتی کنم ....💔 

۲۳

سنتون که عالیه کار با کامپیوتر یاد بگیرید اگه خواستید درس بخونید برید ورزش متن بنویسید کار هنری یاد بگیرید 

ارتباط با خدا رو زیاد کنید قران سوره الرحمن و بقره گوش بدید نماز اول وقت بخونید بعد که به خودتون میاید میبینین زندگی تو یه دیسیپلین خاصی گرفته که برای اطرافیان جذابه و خودتونم دیگه هدف دارید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱