2777
2789
عنوان

من چمه؟

308 بازدید | 28 پست

بچه ها 

من چند ماهه احساس پوچی و بی عرضگی میکنم 

احساس میکنم دیگه هیچ کس روم حساب نمیکنه و یجورایی آدم حسابم نمیکنن

احساس زیبایی سابق رو ندارم

ذوق و شوق سابق رو ندارم 

انرژی و انگیزه برای هیییچ کاری ندارم

حس میکنم اگه نباشمم هیچ اتفاق خاصی نمی‌افته یعنی به آینده امیدی ندارم و فکر می‌کنم نبودم تاثیری تو زندگی بقیه ام نداره 

همیشه کسلم و خوابم میاد و بدنم همیشه کوفتس 

از هر حرفی که میزنم و هر کاری که میکنم پشیمون میشم

کلا دیگه از هیچی خوشم نمیاد 

و اینکه فکر میکنم به هیچ کدوم از هدفام نمیرسم 

و اینکه خیلی از همسن و سالام عقبم

چکار کنم

چقد خوبه که الان فهمیدم فقط خودم اینطوری نیستم🙇‍♀️

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدفات رو بنویس 

تنبلیم رو هم بذار کنار پا شو کار کن تلاش کن 

به همش میرسی ازشون جلو هم می زنی! پاشووووووووووو

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

چند سالتونه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

منم.... 

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...