راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من پسر داییم ثبت نام کرده و عید هم میره خود دانشگاه اونجا کلاس براشون گذاشتن داره یاد میگره آنلاین اما بازم بری کلاس بهتره فیلم آهنگ هم گوش کن اما یه چیزی کلا بگم دوست من ۵ ساله روسیه دندان میخونه اصلا راحت نیست حتی بزو هم میتونن اسم خودشونو بنویسن باید خیلی زحمت بکشی
شبهایی در زندگیام بود که خیال میکردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد، اما صبح شد..
من پسر داییم ثبت نام کرده و عید هم میره خود دانشگاه اونجا کلاس براشون گذاشتن داره یاد میگره آنلاین ا ...
آره دوره پادفک رو منم باید بگذرونم البته حضوری چون آنلاین خوب نیستو بازدهی نداره...ولی بازم کلاس نیازه چون هیچ چیزی از زبانشون نمیدونم..وای منم شنیدم که خیلی سخته اونم درسایه پزشکی که خودش به تنهایی سخته چه برسه به یه زبان دیگه ولی خب تنها راهم اینه مجبورم تلاش کنم