2821
2789
هزینه اشو چقدر گفتن هر ترم 

هر دانشگاه و هر شهری فرق میکنه ولی معمولا دانشگاهای تایید ایران که تو مسکو هستن میانگین هفت تا هشت هزار دلار در سال فقط شهریه دانشگاه میگیرن و هزینه خوابگاه و هزینه های دیگه باز جداس

آره دوره پادفک رو منم باید بگذرونم  البته حضوری چون آنلاین خوب نیستو بازدهی نداره...ولی بازم کل ...

موفق باشید

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پسر داییم ثبت نام کرده و عید هم میره خود دانشگاه اونجا کلاس براشون گذاشتن داره یاد میگره آنلاین ا ...

ببخشید وضع مالی خانواده دوستتون در چه حد بود؟چون من اینجور که حساب کردم با دلار الان تقریبا شیشصد تومن میشه هزینه سالانه ام کلا واسه کورس اصلی ولی خب خیلیا رو دیدم با وضع مالی خیلی خوب برگشتن و گفتن هزینه ها خیلی بالا بوده و نتونستن از عهده اش بربیان 

ببخشید وضع مالی خانواده دوستتون در چه حد بود؟چون من اینجور که حساب کردم با دلار الان تقریبا شیشصد تو ...

دوستم که پولدار پولدارن ولی بازم میگه خرید یه آب مدنی برام زیاده داییم هم خوبن اما خوب یه خونه داره قرار براش بفروشه حدود سه چهار ملیاردی میشه فعلا هم ۲۰۰ تومن ریخته حساب دانشگاه هزینه که خیلی بالاست 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
دوستم که پولدار پولدارن ولی بازم میگه خرید یه آب مدنی برام زیاده داییم هم خوبن اما خوب یه خونه داره ...

پس چرا من هرچی حساب میکنم نهایت شیشصد تومن هزینه های یه سالم میشه🤕ینی اینقد زیاده که با اون وضع مالی خونه سه چهار ملیاردی میفروشن

دوستم که پولدار پولدارن ولی بازم میگه خرید یه آب مدنی برام زیاده داییم هم خوبن اما خوب یه خونه داره ...

آها فک کردم دوستتون خونه فروخته..خب داییتون این مقدار پولو برای چند سالش حتما درنظر گرفته

پس چرا من هرچی حساب میکنم نهایت شیشصد تومن هزینه های یه سالم میشه🤕ینی اینقد زیاده که با اون وضع مال ...

آره عزیز پول ایران اصلا ازرشی نداره دختر خالم کانادا زندگی میکنه خالم اینا هم پولدارن کارخونه دار سالای قبل که میفرتن شوهرخالم و خالم سربزنن دوماه می موندن الان شهریور رفتن فقط ۲۰ روز موندن اونا با اون وضع مالی توپ خالم از گرونی میگفت 

پسر داییتون الان دوره پادفک داره میگذرونه پس.. نمیدونین کدوم دانشگاه ثبت نام کردن 

آره عزیز پول ایران اصلا ازرشی نداره دختر خالم کانادا زندگی میکنه خالم اینا هم پولدارن کارخونه دار سا ...

کانادا که شده رویا واسه ما ایرانیا..منم چون تنها گزینه ام با این وضعیت روسیه اس میخوام برم اونجا قصدم واسه مهاجرت جدیه و کلا نمبخوام بعد از تموم کردن برگردم ایران ولی بازم خیلی از هزینه ها میترسم 

پسر داییتون الان دوره پادفک داره میگذرونه پس.. نمیدونین کدوم دانشگاه ثبت نام کردن 

نه اطلاعی ندارم از دانشگاهش 

اگر استان البرز باشی بهت آموزشگاه زبان راستان تو درختی کرج رو پیشنهاد میدم از هر جهت عالی هست آموزششون...البته خارج از کرج هم میتونن کلاسهای انلاین اموزشگاه رو شرکت کنن. من خودم اونجا کلاس میرفتم و خیلی راضی بودم.هزینه هاشونم خیلی مناسب تر از آموزشگاههای دیگه هست.شمارش رو اینجا میزارم دوستان

09011778071 این شماره مستقیم مدیر موسسه اس .02633529357  اینم شماره دفترشونه...