2777
2789
عنوان

کبد چرب

| مشاهده متن کامل بحث + 5827 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم اینطوری نمیشه برای کسی نسخه پیچید ممکنه کبدت گرم باشه ولی معده ات سرد پس باید بری پیش متخصص طب ایرانی یا سنتی و دقیق مزاج شناسی بشی بعد داروهای اونا رو مصرف کنی

منم کبد چرب داشتم درمان کردم 

توصیه دوستان خوب بود اما سعی کن ورزش منظم داشته باشی 

شامت رو نون و پنیر و گردو و سبزی بخور 

سبزی و میوه رو زیاد کن 

روغن رو خیلی کم کن 

هر صبح آبجوش عسل لیمو و خاکشیر ناشتا 

عرق کاسنی و شاطره از هر کدام نصف لیوان 

دمنوش عناب و زرشک ۳ یا ۴ روزی یکبار (حدود ۱۰ عناب میشوری با چاقو ی برش میدی میریزی داخل ظرف اب چند ساعتی خیس بخوره بعد میزاریش رو گاز حدود ۲۰ دقیقه  بجوشه و بعد زرشک شسته شده اضاف میکنی زیرش خلموش میکنی درب ظرف بزار ۵ یا ۶ ساعت بمونه یا ی شب تا صبح 

فرداش با دست چنگ بزن و صافش کن اینقدر عالیههههه طعمش هم خوبه )

چراااا

نمیدونم چرا ولی یکی از اقوام کبد چرب داشتن عرق کاسنی مصرف کرده بودن کبدشون سیاه شده بود و پزشکاش گفتن علتش همین بوده چون کبدش خیلی چرب نبوده

چایت را بنوش☕🎵شادیت را ببوس😀💋 غمت را در آغوش بگیر🤝😔 این لحظه را دریاب که لحظه بعد، احتمالیست!🥂⏳ عشق بکار،عشق ببخش و عشق را به میراث بگذار برای آیندگان🌹🥰❤

همسرم کبدچرب ۲-۳ داره،متاسفانه هیچ دارویی نداره فقط ورزش و تغذیه درست باید داشته باشی، دکتر فقط سونو و آزمایش مینویسه و میگه تغذیت درست کن.

علائمتون مثل همسرم،موهای چرب و پشتش جوش میزد. البته بیحال هم میشد

همون قرص خوبه بخوری و عناب دم کن یا خالی بخور، صبح ناشتا خاکشیر تو آب بجوشون و بخور مزش  خیلی تلخ ولی خوبه،اگه نتونستی با آب گرم بخور البته ناشتا ،۴۰ تا ۴۰ روز مداوم.

سعی کن ورزش رو روتین داشته باشی

مصرف نوشابه رو کلا دکتر گفت قطع  کن و البته گفت شیرینجات مصنوعی مثل قند و شکر و نوشابه و اینجور چیزها بیشتر تاثیر داره 

تخم مرغ کمتر مصرف کن

این کارها رو همسرم رعایت کرد کنی بهتر شده و دیگه جوش نمیزنه

همسرم کبدچرب ۲-۳ داره،متاسفانه هیچ دارویی نداره فقط ورزش و تغذیه درست باید داشته باشی، دکتر فقط سونو ...

مممنونم از وقتت عزیزم چشم آره منم ورزش میکنم پیاده روی هم هر روز نیم ساعت دارم