2777
2789
عنوان

سیاست های رفتاری با خانواه همسر

202 بازدید | 11 پست

سلام وقتتون بخیر
دوستان من تازه نامزد کردم و واقعا بلد نیستم چطوری باید با خانواده همسرم رفتار کنم. خانواده به شدت احترامی و حساسی دارن. میشه سیاست های رفتاری که بلد ستید یا امتحان کردید و جواب داده بهم بگید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجردم ولی خب دیدم اطرافم نه خیلی خودت بگیر نه خیلی صمیمی شو احترام بذار ولی بجاش مودب و صریح از حق خودت دفاع کن زود به کسی اطمینان نکن کلا خودت باش ولی خب نه زیاد دور نه نزدیک زیادم به جزئیات حساس نباش

هر کاری کردن تو هم بکن

اروم بودن اروم باش

سرشون تو زندگی خودشون بود تو هم باش

فضول بودن فضول شو

باهرکسی مثل خودش رفتار کن

فقط هیچ وقت حرفا و کارای خانواده خودت رو به اونا نگو و برعکس

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

من خودم به شخصه مثل شما اول راهم .

سعی کردم زیاد توضیح ندم برنامه ها و اهدافمون شخصیه به خانواده نمیگیم تا کسی از الان نظر تو زندگیمون نده یا سرک نکشه.

کلا تو جمع باید بیشتر شنونده باشی

به اندازه صحبت کنی و سنجیده

احترام ، احترام

از گذشته و داستانهات براشون نباید تعریف کنی من اینو زیاد شنیدم دوستمم که متاهل هست تجربه اش کرده و بهم گفت .

تعارفی باش و اینجور عادتشون بده این باعث میشه همیشه حد و حریم بدونن

آخر اسم هر کی مثال زهرا خانم یا فاطمه جان یه اینجوری جان و خانم و.... بزار این نشونه احترام و حد و مرزه اونا هم یاد میگیرن متقابلاً اینجور باشن.

تا نظری ازت نخواستن نظری نده راجب کسی چیزی نگو حتی اگر پرسیدن ازت نظرت راجب فلانی چیه فقط مثبت بگو و اگر ممکن نبود بگو نظری ندارم هر کسی زندگی خودش داره هر کسی یه جوریه

بنظر من بدون دعوت نباید رفت

و زیاد نباید رفت و آمد کرد

درسته عضوی از خانواده شدی اما هم خونه نشدی بهتره دعوت شده بری یا به عنوان مهمانی اگر خودت خواستی بری زنگ بزنی هماهنگ کنی