2777
2789

خانمها من میخوام این روش انجام بدم میخوام یکم در موردش بدونم چقد زمان میبره تزریقش و ایا جواب دهی خوبی داشته  و ایا درد نداره و به چه صورت انجام میشه ممنون میشم هر کی هر چقد میدونه راهنماییم کنه 🙏🙏🙏سپاسگذارم

درد نداره اگر واسه تخمدانه که مثل آی وی اف که تخمک میگیرن بیهوشی  بد نیست اگر پول داری انجام ب ...

نه تخمدان نیست برای رحم انجام میدن که لانه گزینه اتفاق بیفته بیهوشی نداره فقط نگران دردشم  نمیدانه ایا سخته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه تخمدان نیست برای رحم انجام میدن که لانه گزینه اتفاق بیفته بیهوشی نداره فقط نگران دردشم  نمید ...

نه درد نداره اصلا نمیفهمی چی شد

نیم ساعت بعدش بخواب و برو خونت

فقط میگم همچین نعریفی هم نیست

درد نداره اگر واسه تخمدانه که مثل آی وی اف که تخمک میگیرن بیهوشی  بد نیست اگر پول داری انجام ب ...

شما تخمدان انجام دادین معمولا برای ذخیره پایین انجام میدن

شما تخمدان انجام دادین معمولا برای ذخیره پایین انجام میدن

من ماما ام تو مرکز ناباروری کار کردم

اگر پولش داری انجام بده زیاد بهش امیدوار نشو خوبه بالاخره یه کمک درمانه ولی زیاد روش حساب نکن

نه درد نداره اصلا نمیفهمی چی شد نیم ساعت بعدش بخواب و برو خونت فقط میگم همچین نعریفی هم نیست

عه من برای اخرین انتقالم به دکترم گفتم هم برام پی ار پی انجام بده هم خراش  اگر تاثیری نداره انجامش ننیدم ولی خراش را حتما انجام میدم

من ماما ام تو مرکز ناباروری کار کردم اگر پولش داری انجام بده زیاد بهش امیدوار نشو خوبه بالاخره یه ک ...

این اخرین جنین هام هستند گفتم تمام دوش ها را انجام میدم هم خراش هم پی ار پی هم سرم ای وی ای جی  دیگه بقزه اش دست خداست

من ماما ام تو مرکز ناباروری کار کردم اگر پولش داری انجام بده زیاد بهش امیدوار نشو خوبه بالاخره یه ک ...

چه خوب که ماما هستید ببخشید کسی بوده تو انتقال همه این روش ها را در یک سیکل  ای وی اف انجام بده ؟ معمولا هر کی را میبینم یا فقط خراش داده یا فقط پی ار پی  ولی من گفتم همه را این بار برام انجام بدین

اگر هزینه مهم نیست هر سه روش انجام بده استرس نداشته باش 

نه چون دولتیه هزینه اش زیاد نمیشه مشکلی ندادم تو همین مرکز دولتی دیدم با خراش باردار شدن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز