2777
2789
عنوان

بعضیا واقعا خیلی پرو هستن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 26 پست
یا از بیرون بگیر یا کته بزار با تن ماهی  دفعه دیگه هم زبون داشته باش راش نده  تو خونش نر ...

من 4 ساله خونشون نرفتم! بدم میاد ازش... زشته راش ندم زنگ میزنه به عمم دو تا حرفم میزاره رو حرف من تحویل عمم میده عمم از دستم ناراحت میشه 😑

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
نه بابا ساندویچ فلافل یا بندری😐واجب نی کباب باشه  تهشم بگو ببخشید دیر خبر دادید من حاملم نتون ...

حالا ن اینکه پول فلافلشونو نداشته باشم، نه،،،، زورم میاد پول بدم برا اینا غذا😑

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بهشون بگو نتونسم چیزی بپزم 

بزار بیان،،، میگم خودش درست کنه به من چ😂

وقتی زنگ زد باید میگفتی نیان الانم زنگ بزن بگو نیا  اگه روت نمیشه که دیگه بلندشو یه چی درست ک ...

جون بچم مهم تره یا این دختره؟ 

اومدن میگم پاشو برو هرچه دل تنگت میخواد بپز فقط ظرفاشم بشور 😂

با بعضیا باید مثل خودشون رفتار کرد 😂 

جون بچم مهم تره یا این دختره؟  اومدن میگم پاشو برو هرچه دل تنگت میخواد بپز فقط ظرفاشم بشور 😂

معلومه بچت مهمتره ولی بعضیا نمیتونن نه بگن روشون نمیشه هرچیم بهشون بگی نمیرن به طرف بگن نیا برا همین گفتم روت نمیشه چاره ای نیس پاشو

وگرنه من خودم کسی اینجوری دعوت کنه خودشو میگم نیستم خونه دارم میرم جایی

والا ما طرف زنگ بزنه دعوت کنه کلی تعارف میکنیم زحمت میشه نمیخواد و ازین حرفا چ برسه حامله باشه بعد مردم اینقدر راحت خودشونو مهمون میکنن