2777
2789
عنوان

بعضیا واقعا خیلی پرو هستن 😐

493 بازدید | 26 پست

من بدبخت 3 ماه و نیم هست باردارم همه کارامو خالم میکنه امروز خالم رفته مسافرت ناهار املت پختم چون نمیتونم رو پام وایسم

بعد دختر عمم زنگ زده میگه سلام شیوا جون خوبی عزیزم؟ اگه خونه ای ما شام داریم میایم خونتون 

تو عروسی خواهرم منو با وضع حاملگیم دیده تعریف کردم براش از روزگارم بعد پرو پرو زنگ زده ما شام میایم الان ساعت 8 شب من چی بدم اینا بخورن؟! خالمم نیس بیاد ی چی درست کنه،، خودمم که نمیتونم از جام تکون بخورم،،، نون پنیر هم نمیخورن املت هم بزارم جلوشون این دختر عمم خبر چینه هرچی تو خونه کسی دید سریع میره به همه اعضا خانواده اعلام میکنه،، املت بزارم جلوش میره به همه میگه املت گذاشت جلوم 

ماشالا خودش هس شوهرش هس 3 تا بچش هستن احتمالا شوهر عمم هست من چیکار کنم؟! بعضیا واقعا مراعات حالتو نمیکنن

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

یا از بیرون بگیر یا کته بزار با تن ماهی 

دفعه دیگه هم زبون داشته باش راش نده 

تو خونش نرو اونم نیاد 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بعضیا میان می‌گند رشته نباید مهمون رو از دم خونه رد کرد.

ردش می کردی عزیزم می گفتی شرایط مهمون ندارم

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
زنگ زده بود میگفتی که نمیتونی غذا بپزی خب . زنگ بزن از بیرون غذا بیارن

دختره زود قطع کرد مگه امون داد که بگم؟ حالا که اومد میگم عزیزم من نتونستم چیزی درست کنم هرکار میخوای بکن اون یخچال اونم تو😑

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

اگه بره بگه هم همه پیش خودشون به شعور دختر عمت شک میکنن 

املت بزار اصلنم خجالت نکش 

پانشی غذا درست کنی 

یه چیت بشه اونا به چپشونم نیست

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
شوهرت بگو یه چی از بیرون بگیره شرایطت رو درک نمیکنن 

شوهرم ماموریته 

از بیرون سفارش بدید

ماشالا 6 نفرن من 6 پرس چلو کباب بگیرم مگه اینا سیر میشن؟ فوقش 10 تا پرس باشه اینا شاید ته دلشونو بگیره😑😑

اگه بره بگه هم همه پیش خودشون به شعور دختر عمت شک میکنن  املت بزار اصلنم خجالت نکش  پانش ...

نمیدونممم😭😭 پای ابرومه این دختره هرچی دید میره میگه اصلا دوس ندارم باهاش رفت و امد کنم 

ماشالا 6 نفرن من 6 پرس چلو کباب بگیرم مگه اینا سیر میشن؟ فوقش 10 تا پرس باشه اینا شاید ته دلشونو بگی ...

نه بابا ساندویچ فلافل یا بندری😐واجب نی کباب باشه 

تهشم بگو ببخشید دیر خبر دادید من حاملم نتونسم کاری کنم

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!