2777
2789
عنوان

چالش ۲۱ روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 63 پست
من پایم فرداشب ساعت ۱۰ گوشیمم گذاشتم رو الارم

حله عزیزم

۲۱ روز رو با هم شروع می کنیممم

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله 😍 تاپیکت خیلی مفید❤

😘😍 ایشالا دووم بیاریم

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
باشه حله عزیزم  از لیست کن بفرست این جا چیزهایی ک می خوای رعایت کنی انجام بدی  بعد از ام ...

چشوووم عزیزم

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
ساعت بیداری ۶ صبح _خوندن نمازام بدون قضا شدن حدالمکان سر وقت شبا حتما مسواک بزنم تنبلی نکنم ⁦🤦🏻‍♀️ ...

۶:۳۰ پاشم روز اوله رویا پردازی نمی کنم

نماز صبح 

جمع جور کردن اتاق

کلاس خیاطی جدی باید باشم تو کلاس 

شستن صورت با فوم

تکمیل دفتر خیاطی 

زنگ زدن به پدر شوهر مادر شوهر ( مسافرتن)

تکمیل تکلیف خیاطی

نماااااااازززززز  

سه تا از ویس های اصلاح رابطه رو گوش کرده 

قرص راکتونو حتما بخورم 

قرص ویتامین دی ، زینک و مابقی 

۶:۳۰ پاشم روز اوله رویا پردازی نمی کنم نماز صبح  جمع جور کردن اتاق کلاس خیاطی جدی باید باشم ...

همشو انجام دادم 

سلام نمازامو خوندم فقط نماز عصر قضا شد😁 امشبم میخوام صورتمو بشورم  با فوم کرم اینچیزا

سلام عزیزم ایول بهتتتت

سلام خانما خوبین امروز چطور پیش رفت? من ک روز اول خوب بود یکمم از دستم در رفت ولی برا روز اول خوب بود

💛گروه زرد💛لاغری با بامداد خمار.                                         وزن فعلی۹۰.    وزن هدف۷۰.     قد۱۷۴.     شروع:۱۶آذر۱۴۰۱
سلام خانما خوبین امروز چطور پیش رفت? من ک روز اول خوب بود یکمم از دستم در رفت ولی برا روز اول خوب بو ...

سلام عزیزم 

خداروشکر خیلی خوب بود

خسته نباشی 

ایشالا فردا دقیق تر و منظم تر

سلام عزیزم  خداروشکر خیلی خوب بود خسته نباشی  ایشالا فردا دقیق تر و منظم تر

پناه برخدا 

ایشالله

💛گروه زرد💛لاغری با بامداد خمار.                                         وزن فعلی۹۰.    وزن هدف۷۰.     قد۱۷۴.     شروع:۱۶آذر۱۴۰۱