2777
2789
عنوان

چالش ۲۱ روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 63 پست
عزیزان تا ۱۱ شب لیست برنامه و کاراتون رو بنویسید و بفرستید هر شب ساعت ۱۰ گزارش می‌دیم و جلو هر کدوم ...

من پاییم

💛گروه زرد💛لاغری با بامداد خمار.                                         وزن فعلی۹۰.    وزن هدف۷۰.     قد۱۷۴.     شروع:۱۶آذر۱۴۰۱
آره  کاش پایه باشین تلگرام باشیم  با آیدی دیگ نه با شماره

ازفردا شب باشه امشب ک رفت دیگ

💛گروه زرد💛لاغری با بامداد خمار.                                         وزن فعلی۹۰.    وزن هدف۷۰.     قد۱۷۴.     شروع:۱۶آذر۱۴۰۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه کارا رو نوشتی؟  از همین الان شروع کنیم؟

امروزمون ک رفت از فردا شروع کنیم ساعت ده شب هم بگیم کارامونو

امروزمون ک رفت از فردا شروع کنیم ساعت ده شب هم بگیم کارامونو

حله 

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
چ تاپیک خوبی واقعا

دووم بیاریما 

۲۱ روز رو دووم بیاریم 

جا نزنیم

ایشالا مفید باشه

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
دووم بیاریما  ۲۱ روز رو دووم بیاریم  جا نزنیم ایشالا مفید باشه

ایشالله هرشب ده شب تک کنیم همدیگه رو 

فقط بگین ک چند نفر هستیم؟

ایشالله هرشب ده شب تک کنیم همدیگه رو  فقط بگین ک چند نفر هستیم؟

والا نمی دونم دقیق فعلا دودنفرین ک دقیق و جدی اعلام کردین

ساعت بیداری ۶ صبح
_خوندن نمازام بدون قضا شدن حدالمکان سر وقت
شبا حتما مسواک بزنم تنبلی نکنم ⁦🤦🏻‍♀️⁩
_صبح و شب با شوینده مخصوص صورتم صورتمو بشورم
_ورزش و رعایت تغذیه و رژیم غذایی
_خیاطی
_تکمیل دفتر خیاطی
_درس و کنکور تصمیم
_گوش دادن به ویس های اصلاح رابطه

خیلی وقت دوست دارم نماز بخونم ولی نمیتونم ای کاش منم بتونم میخوام رژیم غذاییم بگیرم خیی لاغر شدم و & ...

پایه اید شروع کنیم ؟

بچه ها منم هستم

فقط اینکه یهو نرید صدتا کارو ننویسید یواش یواش شروع کنیم

من خودم

نماز خوندن

شستن صورتم کرم زدن

یادگیری زبان با یوتیوب

شرط دل دادن دل گرفتن است وگرنه یکی بی دل میشود و دیگری دودل❤
بچه ها منم هستم فقط اینکه یهو نرید صدتا کارو ننویسید یواش یواش شروع کنیم من خودم نماز خوندن شستن ...

حله عزیزم 

ده شب گزارش می‌دیم