2777
2789
عنوان

شپش😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 35 پست

اول هرچی شال و روسری و روبالشتی و کش و کلیپس و اینا داری بشور قشنگ 

به موهات محلول دای لیس بزن سرت و با کلاه رنگ یا کلاه حموم ببند که گرم باشه بذار شب تا صبح بمونه

صبح برو تو حموم باز کن موهاتو با برسی که تو جعبه دای لیس بود تیکه تیکه موهاتو شونه کن 

۷ روز بعدم این کارو تکرار کن باز 

به جز اون 

موهاتو اتو بکش 

سشوار بکش 

و به شونه سرکه بزن بعد موهاتو شونه کن مستقیم نزن به سرت 

من این کارو کردم به هفته ای کامل خوب شد 

موهامم بلنده تا روی باسنمه 

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول هرچی شال و روسری و روبالشتی و کش و کلیپس و اینا داری بشور قشنگ  به موهات محلول دای لیس بزن ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم شما چند وقت بود شپش داشتی ؟

من خیلی وخته دارم انقد چیز میز امتحان کردم نشد بیخیالش شدم میگن برو دکتر پوست و مو ولی خجالت میکشم

مرسی عزیزم امتحان میکنم شما چند وقت بود شپش داشتی ؟ من خیلی وخته دارم انقد چیز میز امتحان کردم نشد ...

والا نمیدونم دقیق من هی میگفتم سرم میخاره مامانم نگاه میکرد می‌گفت نه هیچی نیست 

انقدر مونده بود تو موهام بزرگ شده بود اومده بود روی موهام من یهو تو آیینه دیدم فهمیدم 

ولی خیلی زیاد بود خیلییی هم خودش هم تخمش 

الان هیچ ردی ازش نمونده 

مهم‌ترینش همون شونه کردنه با اتو کشیدن من اتو می‌کشیدم صدای تق تق تخماشو می‌شنیدم قشنگ

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        

منم چندمدت پیش دخترم از دوستاش گرفت منم گرفتم ولی متاسفانه دیرفهمیدم باورم نمیشدیعنی داغون شدم اول رفتم داروخانه شامپوشپش،گرفتم که فایده نداشت!رفتم نفت زدم به سرم وپلاستیک کشیدم تایک ساعت رفتم حموم بازم بی فایده بود تنها یه حشره کش کامان زدم موهام بیست دقیقه پلاستیک گذاشتم روسرم بعدش رفتم حموم بانرم کننده فراوون هی با شونه مخصوص شونه زدم هرسه روز تکرارمیکردم تا ۱۴ روز شدوبه تمام خونه اسپری کامن زدم ودوساعت بعدجاروبرقی میکشیدم وهمه لباسها وملفه هاهرروز میشستم واسپری میکردم وتخم شپشها باید دونه دونه جدا کنی تاشرشون کنده بشه وهمه اهل خونهدچک کن حتی بچه ها

کاش میشدسرنوشت را ازسرنوشت
عزیزم اول برو داروخانه یه شامپوی مخصوص شپش هس بگیر و استفاده کن بعدم یه شامپو نرم کننده بگیر همش را ...

😑خیلی از شامپو ها رو گرفتم زدم یکیشم توش نفت بود اسمش یادم نیس اونم نبرد

والا نمیدونم دقیق من هی میگفتم سرم میخاره مامانم نگاه میکرد می‌گفت نه هیچی نیست  انقدر مونده ب ...

دیوونه شدم دیگه یکم ک سرمو میخارونم میرم جلو آینه میبینم دوتا رو موهامه خیلیییی بدن 😂😭

دیوونه شدم دیگه یکم ک سرمو میخارونم میرم جلو آینه میبینم دوتا رو موهامه خیلیییی بدن 😂😭

اخ دقیقاااا

منم همش دستم تو موهام بود میخاروندم😂😂

اره بابا راحت شدم البته قبلش دو بار موعامو با آب تنباکو برازجونی شسته بودما(مواظب باش چشمات نسوزه)بع ...

چه خوب 

مرسی🙏🥰

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

vmess://eyJhZGQiOiIxODUuMTQzLjIzMy4xMjAiLCJhaWQiOiIwIiwiaG9zdCI6Im1vYmlsZS5pcmFua2hvZHJvby5pciIsImlkIjoiYjgzMTM4MWQtNjMyNC00ZDUzLWFkNGYtOGNkYTQ4YjMwODExIiwibmV0Ijoid3MiLCJwYXRoIjoiL2dyYXBocWwiLCJwb3J0IjoiODAiLCJwcyI6IkB2MnJheU5HX1ZQTk4gINiq2YTar9ix2KfZhSDZhdinIiwic2N5IjoiY2hhY2hhMjAtcG9seTEzMDUiLCJzbmkiOiIiLCJ0bHMiOiIiLCJ0eXBlIjoiIiwidiI6IjIifQ==

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

این کپی کن برو توی فییلتر شکنت

مثبت بالا دست چپ بزن گزینه دوم خودش اضاف میشه بعد میزنی روش،وصل میشی

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌