2777
2789
عنوان

ناباروری

134 بازدید | 12 پست

سلام خانوما لطفااااا بیایدددددددد

هرکسی چند ساله اقدام کرده باردار نشده ، من خودم بعد از 4 سال بدون آی وی اف و آی یو آی باردار شدم . یه نسخه میدم سه ماهه حتما باردار میشید شاید هم کمتر . قول بدید هر کی باردار شد این تاپیکو ذخیره کنه بیاد اعلام کنه که باردار شده .

۱- دو ماه کامل قرص فرتیل اید(۳ مرتبه در روز موقع هر وعده) شوهر استفاده کنه.

۲ـ آب و زغفران هفته ای سه بار

۳ـ نخود آب هفته ای ۴ بار

۴- هر روز خواندن دعای معراج

۵- ذکر یا مجیب یه ماه بدون شمارش ، بعد از یه ماه ۳۹۱ بار ذکر یاشافی در یک مرحله

۶- خواندن سوره یس در این دوماه هرروز

۷ـ در ماه سوم خانم قرص لتروزل ( اگه تنبلی تخمدان دارد ، لتروزل بخورد ، روی آجر داغ هم روزی ۲۰ دقیقه بشینه .در ماه سوم که اقدام کرد حوالی اقدام پنج الی ده دقیقه آجر گرم زیر شکم روی رحم بزاره تا گرم شه)

۸- ماه سوم بعد از پاکی پریود ، چله زیارت عاشورای حق شناس ( معجزه میکنه) انشالله باردار خواهید شد .( این مورد حتما انجام بشه) .چون خانم ها عذر شرعی دارن میتونید بعد از پاکی روزی دوبار بخونید که ۲۰ روزه تموم شه . درسته شروع کنید بخونید باید باور داشته باشید که باردار میشید ولی اگه نشدید ، این چله تا قبل سه ماه حاجت میده . من با این چله دو بار حاجت گرفتم روز ۳۹ چله .

۹- موقع رابطه به علت کم تحرکی اسپرم آقا ، حتماا حتما پاها رو به قدری بالا ببرید که اسپرم سریع به لوله های رحمی برسد ( سر و ته بشید پاها بلند بشه بالش فقط زیر باسن تاثیر نمیکنه ،باید بلند کنن پاهاتونو ، کمر از زمین بلند شه)

۱۰ -حوالی روز ۱۴ الی ۱۹ پریود سوره مریم رو پخش کنید گوش بدید . توو لانه گزینی محققان پی بردند که تاثیر خیلی خوبی داره برای لانه گزینی .

۱۱ـ در زمان های لانه گزینی دو قاشق چایخوری نشاسته گندم بریزید توو یه لیوان آب ناشتا بخورید تا یه هفته.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

صددرصد باردار میشم ؟؟؟ خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرمم اسپر مش کم تحرکه

مطمئن باش .من خودم هم تنبلی داشتم هم شوهرم کم تحرکی و خیلی ضعیف .دکترا گفته بودن بدون ای وی اف باردار نمیشی

صددرصد باردار میشم ؟؟؟ خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرمم اسپر مش کم تحرکه

۳ـ نخود آب هفته ای ۴ بار
۷ـ در ماه سوم خانم قرص لتروزل ( اگه تنبلی تخمدان دارد ، لتروزل بخورد ، روی آجر داغ هم روزی ۲۰ دقیقه بشینه .در ماه سوم که اقدام کرد حوالی اقدام پنج الی ده دقیقه آجر گرم زیر شکم روی رحم بزاره تا گرم شه)
۸- ماه سوم بعد از پاکی پریود ، چله زیارت عاشورای حق شناس ( معجزه میکنه) انشالله باردار خواهید شد .( این مورد حتما انجام بشه) .چون خانم ها عذر شرعی دارن میتونید بعد از پاکی روزی دوبار بخونید که ۲۰ روزه تموم شه . درسته شروع کنید بخونید باید باور داشته باشید که باردار میشید ولی اگه نشدید ، این چله تا قبل سه ماه حاجت میده . من با این چله دو بار حاجت گرفتم روز ۳۹ چله .
۹- موقع رابطه به علت کم تحرکی اسپرم آقا ، حتماا حتما پاها رو به قدری بالا ببرید که اسپرم سریع به لوله های رحمی برسد ( سر و ته بشید پاها بلند بشه بالش فقط زیر باسن تاثیر نمیکنه ،باید بلند کنن پاهاتونو ، کمر از زمین بلند شه)
۱۰ -حوالی روز ۱۴ الی ۱۹ پریود سوره مریم رو پخش کنید گوش بدید . توو لانه گزینی محققان پی بردند که تاثیر خیلی خوبی داره برای لانه گزینی .
۱۱ـ در زمان های لانه گزینی دو قاشق چایخوری نشاسته گندم بریزید توو یه لیوان آب ناشتا بخورید تا یه هفته.

لطفا بگو چکار کنم

۳ـ نخود آب هفته ای ۴ بار

این نسخه رو از کی گرفتی ؟

. قرص فرتیل اید و زعفرا ن و نخود رو که دکتر گفته . مابقی هم یه جور توسله که اثراتشو بیشتر کنه چیز خاصی نیست چون خودم با این کارا باردار شدم 4 سال نشدم ولی با این موارد باردار شدم