2777
2789
عنوان

بیمارستان مادر مشهد

250 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان، از مشهدی های گل اخیرا کسی تو بیمارستان مادر زایمان داشته؟ میخواستم بدونم راضی بودین؟ هزینه هاش چه قدر شد؟ برای مادر و نوزاد وسیله چی میدن؟ اطلاعات تو این زمینه ها می خوام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من زایمان طبیعی اونجا بودم همین چند روز پیش

افتضاح ترین بیمارستان

دولتی خیلی بهتر از اینجاست

وقتی رفتم داخل که اومدن معاینه و بستری کردن بعد ماما و خدماتی ها اومدن خودشون رو معرفی کردن

رفتن و من تک و تنها تو اتاق درد میکشیدم

بعد که زایمان تموم شد بردنم بخش اونجا هرچی پرستار و خدماتی بود گاو بودن

من اتاق خصوصی گرفتم

ی فلاسک نداشتن بدن بهمون 

ی فلاسک از تو اتاق ها پیدا کردن اونم سوراخ و داغون 

پتو نداشت اتاق 

بالشت شیردهی نداشت 

منو از اتاق زایمان اوردن

خدماتی اومد منو تحویل گرفت

گذاشتنم تو اتاق رفتن

بچه من تا صبح گریه کرد

ده دفعه رفتیم ایستگاه پرستاری هیچ کدوم نیومدن ببینن چی میگیم

فقط هی میومدن خودشون رو معرفی میکردن و میرفتن

صبح زودم با با سر و صدا وسایل برمی‌داشتند صحبت می‌کردند هرچی می‌گفتم بابا یواش بچه خوابیده می‌گفتن ای اشکال نداره اینجا بیمارستان دیگه اینجوریه دیگه آخرشم ۱۰ دفعه اومدن گفتن بیاین برای زردی و تیروئید بچه سه روز دیگه ما سه روز بعد که رفتیم گفتن نه اصلاً ما اینو نگفتیم برای تیروئیدم گفتم نه ما اینو نگفتیم هم برای زردی می‌خواین برین قبض تهیه کنید فقط از ما پول می‌گرفتن هیچ کاری برای ما نکردند صد رحمت به بیمارستان دولتی خواهشاً هیشکی نره اگه می‌خواین یه عمر اعصابتون داغون نشه

هزینه زایمان طبیعی ۱۸ تومن گرفتند اتاق خصوصی ۵ تومن و اپیدورال ۴ تومن

من زایمان طبیعی اونجا بودم همین چند روز پیش

افتضاح ترین بیمارستان

دولتی خیلی بهتر از اینجاست

وقتی رفتم داخل که اومدن معاینه و بستری کردن بعد ماما و خدماتی ها اومدن خودشون رو معرفی کردن

رفتن و من تک و تنها تو اتاق درد میکشیدم

بعد که زایمان تموم شد بردنم بخش اونجا هرچی پرستار و خدماتی بود گاو بودن

من اتاق خصوصی گرفتم

ی فلاسک نداشتن بدن بهمون 

ی فلاسک از تو اتاق ها پیدا کردن اونم سوراخ و داغون 

پتو نداشت اتاق 

بالشت شیردهی نداشت 

منو از اتاق زایمان اوردن

خدماتی اومد منو تحویل گرفت

گذاشتنم تو اتاق رفتن

بچه من تا صبح گریه کرد

ده دفعه رفتیم ایستگاه پرستاری هیچ کدوم نیومدن ببینن چی میگیم

فقط هی میومدن خودشون رو معرفی میکردن و میرفتن

صبح زودم با با سر و صدا وسایل برمی‌داشتند صحبت می‌کردند هرچی می‌گفتم بابا یواش بچه خوابیده می‌گفتن ای اشکال نداره اینجا بیمارستان دیگه اینجوریه دیگه آخرشم ۱۰ دفعه اومدن گفتن بیاین برای زردی و تیروئید بچه سه روز دیگه ما سه روز بعد که رفتیم گفتن نه اصلاً ما اینو نگفتیم برای تیروئیدم گفتم نه ما اینو نگفتیم هم برای زردی می‌خواین برین قبض تهیه کنید فقط از ما پول می‌گرفتن هیچ کاری برای ما نکردند صد رحمت به بیمارستان دولتی خواهشاً هیشکی نره اگه می‌خواین یه عمر اعصابتون داغون نشه

هزینه زایمان طبیعی ۱۸ تومن گرفتند اتاق خصوصی ۵ تومن و اپیدورال ۴ تومن