من یه برادر دارم که ۴تابچه و یه تو راهی داره هرچی گفتیم بچه بسه اما کوگوش شنوا این برادرم حدود ۱۶سال خونه مادرم نشسته بود پدرم گفت نوبتی هم باش سهم پسر بعدی بشینه اینا هم گفتن باش پس واس پول رهن کمک کن پدرم ۲۰تومن داد بقیشم طلا زنش فروختن از اینجا رفتن حقوق برادرم ۴تومن که ۱۵۰۰میره پای اجاره حالا کم کم وقت زایمان زنش این برادرمم رفته خواستگاری هفته پیش بله برون بود که مامانم انگشتر خودش به عنوان نشون داد دختره چون این دختر خیلی وقته با برادرم همو میخوام عقد و عروسی ماه دیگست برادرمم حدود ۱۰۰تومن خرج واحد بابام کرده که نو باش واس تازه عروسش خرج عروسی هم بابام گفت نصفش با ما مادرمم گفت سرویس عروسی هم بامن حالا خانم برادر اولی که باردار به گوشش رسیده میگن جا خرج این پسرت بکنی خرج بچه های ما کنید که گشنه موندن بابامم میگه ۱۶سال اینجا بودین حداقل یک وعده غذا با ما بود عروسی و طلا هم بهتون دادیم دیگه ربطی به ما نداره قبلاً بابام ماه ۱۵۰۰میداد الان وام برداشت همون میده وام حقوق بابام فقط ۹تومن به نظرشما حق بابابامه یا برادر بزرگتر؟
⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰ 📏قد ۱۷۵. سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمیکنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم میکنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم. تیکر بارداری نیست.
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بنظرم جای خونه ، به برادرت و همسرش یه بسته ک ...اندوم بدین
خرجشون کمتر میشه
۲۵۰۰ حقوق واسه ۷ نفر!؟
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند" #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد