2777
2789
عنوان

برادرم میگه بچه هام گشنه موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 4910 بازدید | 159 پست
به هرحال اون زنداداشه که درحال تولید مثله نتیجه تربیت پدره نیست یکم به فکر زندگیش میشد تنها شوهرش مق ...

عزیزم غریبه نیستن،بچه هاشن،چه اشکال داره کمک کنن،با کرایه ماهی سه تومن نسبت ب قبل کم دارن،کاریه ک شده،پسرشونم تنبله باید کمک کنن،یهو رهاشون کردن،نمیشه ک،فکر کن بچه ی خودت اینطوری بشه میندازیش بیرون؟

عزیزم غریبه نیستن،بچه هاشن،چه اشکال داره کمک کنن،با کرایه ماهی سه تومن نسبت ب قبل کم دارن،کاریه ک شد ...

قرار نیست پدرومادر فقط به یه بچشون برسن. اون بچه هم باید به فکر خودش باشه. بچه های دیگه پدرومادر چی ؟ چرا باید فرق بذارن و تاوان خوشی و بیفکری یه بچشون بدن؟ شاید خواستن بازم زادوولد کنن تکلیف چیه؟ کل فامیل و دوست و آشنا بسیج بشن که بچه اینا گشنه نمونه؟ بچه من انقدر بی فکر باشه جلوتر مینداختمش بیرون که هی بچه نیاره که کاسه گدایی دستش بگیره و از بقیه بخواد شکم بچشو سیر کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا شفات بده ،مخصوصا اون دل سنگتو،بای

خداشما رو شفا بده که از آدم نادون طرفداری نکنی. دل من از سنگه نمیتونم از آدم نادون حمایت کنم تو که ادعا داری چرا دلت به حال تازه عروس و داماد نمیسوزه که اول زندگی بدون حمایت زندگیشون شروع کنن که یه نفر دیگه میخواد فقط به فکر هوسبازی باشه و بعد شونزده سال تنها دستاوردش بدبخت کردم پنج تا طفل معصومه. حمایتش کنن که پنج تا بچه بشه شونزده تا تازه طلبکارم باشن؟ من ترجیح میدم سنگدل باشم تا با حمایت بیجا چندتا بچه دیگه رو بدبخت نکنم پنج تا تبدیل به شونزده تا نشه

دلم واس برادرمم میسوزه سخته با این حقوق

شاید اگر از اول این همه اوانس بهشون داده نمیشد اینجا نبودن نه خودشون رو اینجور بدبخت میکردن نه ۵ تا بچه رو از قدیم گفتن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

کاش برادر جوانتون با اون صدتومن که خرج خونه کرده میرفت یجای دیکه خونه رهن میکرد واین برادرتون با پنج ...

اخه با صدتومن رهن کجا پیدا میشه هرجا بره باید اجاره هم بده

میشه باورکن خیلی زود