2777
2789
عنوان

تخم شپش رو سرم دیدم چ غلطی بکنم😭😭

304 بازدید | 14 پست

هفته ی پیش پیشه زنعموم بودم اونو دخترش شپش داشتن فک.کنم از اونا اومده رو سرم کم بدبختی داشتم اینم اضافه شد ب غیر شامپوی مخصوص و شونه چی جواب میده تا فردا که بگم مامانم برام بخره.  نمیخام شوهرمو خونوادش بفهمن زیاد نبود دو سه تا تخم شپش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر تخمش بوده حتما حشره اش هم هست . چرا انقدر خجالت میکشی که کسی بفهمه ؟ اینم یه مشکله دیگه راه حلش هم هست . انجام بدید درست میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سرکه سیب طبیعی فقط راهشه ب سرت بزن ن زیاد  تخموپوچ وشل میکنه برو حموم همش شونه بزن دندو ...

موافقم

سرکه سیب طبیعی بزن پلاستیک بپیچ ب سرت چند ساعت بمونه جوری ک تخم شپش وخود شپش راه تنفس نداشته باشن

بعد برو حموم روغن زیتون زیاد بزن از کف سر تا نوک موهات حسابی شونه بکش 

همزمان همه ی چیزایی ک باهاشون در ارتباط بودیو با آب داغ بشور شونه برش کش مو روبالشی پتو لباساتو...

همین امشب سرت رو با سرکه یا آبلیمو بشور با آب قاتیشون کن کل سرت و موهات خیس بشه یا بتادین تو آب رقیق کن سرت رو حسابی باهاش بشور منظورم یک قاشق بتادین تو یک پارچ آبه.مراقب باش نره تو چشمت بعد ازچند دقیقه سرت رو خوب باآب بشور.