2777
2789
عنوان

قبولی با پول

148 بازدید | 16 پست

سلام

پسر داییم موقع امتحان ترم دوم دوازدهم اصلا درس نمیخوند مامانش همیشه به مادرم میگفت خیلی نگرانشم اصلا درس نمیخونه فقط بیرونه و فلان کارو میکنه و... تو کنکور هم مادرش میگف که هیچی نمیخونه و اصلا علاقه ای نداره 

اما الان دندون پزشکی پردیس قبول شده😐🔪

یا مامانش مارو ایسگا کرده بوده یا پول داده؟ 

مگه با پول میشه سوالای دوازدهم و کنکور رو خرید اخه😐🔪

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هم‌میشه کلید سوال خرید هم صندلی.. حالا یه عده رو متوجه میشن و محروم میکنن ی عده هم یا محافظه کارن یا به یه جایی وصلن

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

خیلی پولدارن؟ 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

شاید هوشش خوب بوده پسر همسایه ما دایم تو کوچه بازی می کرد نفراول منطقه بود الان دکتره خواهرش می گفت  توخونه کتاب برنمی داره همه رو تومدرسه یاد می گیره

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

کنکور امسال که سوالهاش لو رفته بود البته ممکنه زن داییتم دروغ گفته باشه

ولی آخه مشکل اینه معمولا همیشه میرفت فوتبال و یبار نشده بریم خونشون اون رو ببینیم

شاید هوشش خوب بوده پسر همسایه ما دایم تو کوچه بازی می کرد نفراول منطقه بود الان دکتره خواهرش می گفت& ...

من چیزی ک ازش دیدم خیلی گیج بود چون تو درسام هیچوقت نتونست کمکم کنه😐😂

2827
2791
2779
2792