2777
2789
عنوان

قهوه خورا

175 بازدید | 7 پست

بچه ها ی پودر قهوه ترک یا فرانسه خیلی خوشمزه بهم معرفب میکنید خیلی غلیظ نباشه ملایم باشه مزش مجبورم کم بخوابم مزه قهوه ترک و اسپرسوی خیلی غلیظ هم دوست ندارم لطفا معرفی کنید ی خوشمزه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این مارک پودر قهوس؟؟

نه  نوع قهوه هست، اگه اماده میخری ایلی کافی بگیر 

من از عمده فروشی میگیرم خودم اسیاب میکنم ، 

قهوه ها از کشور های مختلف میان و هر کدوم طعم و کافئین مختلف دارن و فقط روش اسیاب و دم کردنشون فرق داره، مثلاقهوه ترک پودر خیلی ریز و داخل ظرف مسی روی حرارت اجاقه، یافرانسه رو داخل فرنچ پرس دم میکنن، دراصل همشون یه نوع قهوه هست با روش های مختلف درست میشه، یاقهوه عربی که داخل دله و رو زغال میزارن، یااسپرسو با دستگاه برقی و با فشار بخار درست میشه

نه  نوع قهوه هست، اگه اماده میخری ایلی کافی بگیر  من از عمده فروشی میگیرم خودم اسیاب میکن ...

مرسی عزیزم متوجه شدم

اصلا هیچ اطلاعی نداشتم در مورد قهوه ها الان باز ی کم متوجه شدم چی به چیه ممنون ازت

دوست دارم خودم بگیرم تو خونه درست کنم

مرسی عزیزم متوجه شدم اصلا هیچ اطلاعی نداشتم در مورد قهوه ها الان باز ی کم متوجه شدم چی به چیه ممنون ...

خواهش میکنم، من یه قهوه ساز گرفتم واسه پدرشوهرم واسه اسپرسو عاااالیه، زیادغلیظ نمیشه ولی طعمش خیلی خوب میشه، وقتی رفتی قهوه بخری بگو میکس سبک و کافئین پایین برام بزن، عکس قهوه ساز رو برات میزارم 300 گرفتم ولی ارزش داشت از دستگاه برقی بهتره