2777
2789
عنوان

کوفته تبریزی

387 بازدید | 15 پست

میخوام کوفته تبریزی درست کنم دو تا سوال 

1) لپه رو باید چرخ کرد یا درسته 

2) من شاغلم نمیرسم تایم ندارم میتونم موادشو اماده کنم پیاز و لپه رو برنج و بزنم بهش بارم تو یخچال فرداش وسطشو پر کنم و بزارم تو سس بپزه 

کهنه میشه بد میشه خراب میشه چیکار کنم به نظرتون

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

من چرخ میکنم

برنجم نمیزنم

فکر نکنم نه کهنه نمیشه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لپه رو حتما چرخ کن 

اره عزیزم میتونی حاصر کنی گرد کنی فرا بپزی حتی ما میزاریم فریزر هرموقع وقت کم اوردیم یا مهمون سرزده اومد زودی درست میکنیم اخه ما خانوادگی عاشق کوفته هستیم

عزیز دردانه ی خدا🌹

من اینطور درست میکنم .برنج بزار خیس بشه ک حالت شکنندگی پیدا میکن و راحت پخته میش. لپه رو هم نیم پز کن بعد لپه و برنج باهم با گوشکوب بکوب ک یکم خرد بشه وگرنه کوفتت وا میره اگ درسته بزاری. اگ میخوای فریز کنی تخم مرغ و پیاز نزن فاسد میش میتونی لپه و برنج واس چند دفعه رو اماده کنی با گوشت و ادویه میکس کنی تو نایلون فریزر صاف کنی ک یخ زود باز بش بعدهربار خواستی استفاده کنی بهش ی پیاز رنده کنی راحت ادویه هم ترخون نعناع شنبلیله بزن

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

من لپه پختم ریختم یکم له شد بابرنج تو غذا ساز بعد یدونه تخم مرغ زدم گوشتو ابشو بگیر سبزیتم آب نداشته باشه ادویه شم بزن خوب حسابی ورز بده روشو بپوشون بزارش یخچال هیچیش نمیشه فقط فردا خواستی درست کنی بازم حسابی ورزش بده هیچی نمیشه

لپه رو حتما چرخ کن  اره عزیزم میتونی حاصر کنی گرد کنی فرا بپزی حتی ما میزاریم فریزر هرموقع وقت ...

ای جانم چقدر خوب پس معلومه کوفته هاتونم خوشمزه میشه اگه حالشو داشتی دستورشو بده 

من لپه پختم ریختم یکم له شد بابرنج تو غذا ساز بعد یدونه تخم مرغ زدم گوشتو ابشو بگیر سبزیتم آب نداشته ...

اصلا سبزی خشک میزنم بهش که وا نره 

اصلا سبزی خشک میزنم بهش که وا نره 

اره حالا میدونی من اینسری چیکار کردم،تو فریزر سبزی کوفته داشتم قشنگ ریختم تو سینی استیل گذاشتم رو بخاری آنقدر قشنگ خشک شد زدم ب کوفتم،نوش جونتون

اره حالا میدونی من اینسری چیکار کردم،تو فریزر سبزی کوفته داشتم قشنگ ریختم تو سینی استیل گذاشتم رو بخ ...

اینم فکر خوبیه 

چه سبزی هایی میزنی داخلش شما 

من سبزی خشک نعنا و ترخون و مرزه و شوید دارم 

اینم فکر خوبیه  چه سبزی هایی میزنی داخلش شما  من سبزی خشک نعنا و ترخون و مرزه و شوید دار ...

همیناست دگ من میرم سبزی فروشی میگم سبزی دلمه یا کوفته میخوام خودش میزاره ولی همیناست عطر داره مرزه نعنا ترخون فکر کنم یکمم گشنیز جعفری شایدم نه

ای جانم چقدر خوب پس معلومه کوفته هاتونم خوشمزه میشه اگه حالشو داشتی دستورشو بده 

لپه رو با گوشتکوب برقی یا هروسیله له کن با گوشت چرخکرده (که یه دور با هاون کوبیدی اگه هاون نداری باهمون گوشت کوب برقی یا دستگاه یا دو سه بکوب) تخم مرغ نمک فلفل سیاه و زردجوبه ارد نخود و سبزی (فقط تره و مرزه یه کوچولو خیلی کم ریحان خشک شده) ورز بده خیلی کم میتونی برنج بزنی ولی ما نمیزنیم بعدش یه مقدار بردار دستت گرد کن محکم بنداز داخل یه کاسه چند بار تکرار کن این کار باعث میشه کوفته وا نره بعد اخر سر گرد کن وسطش پیازداغی که با رب زرشک حاضر کردی یا الو خشک یا گردو بزار کامل گرد کن بزار کنار بعد داخل یه قابلمه پیاز سرخ کن اگه داشتی روغن دنبه هم بزن به پیاز رب بزن سرخ کن کوفته ها رو بزار قابلمه و اروم اب بریز و تمام نوش جان

بازم هرجاشو متوجه نشدی بگو دوباره بگم سبزی نباید زیاد بریزی مرزه رو بیشتر بریز تره رو کمتر ریحان خشک هم که خیلی کم

عزیز دردانه ی خدا🌹