2777
2789
عنوان

خونریزی دارم. یعنی داره سقط میشه؟

3280 بازدید | 60 پست

هفته‌ی دهم هستم. دکتر هفته‌ی پیش گفت جنین تشکیل نشده و باید سقط کنم.

چند روزه درد دارم. امروز هم خونریزیم شروع شده و دردام شدیدتر. ولی خونریزیم مثل پریوده. لخته‌های بزرگ نیست.

یعنی داره خودش سقط میشه؟ کسی تجربه داره؟

اگه طبیعی نشه باید با دارو یا کورتاژ سقط کنم🥺

✌️ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ✌️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داره سقط میشه

اگه دردت زیاد شد برو بیمارستان

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

خوب خونریزی که شروع بشه بعد چند روز باید بری سنو ببینی سقط شده یا نه احتمالا با دارو سقط میشه که خونریزی داری 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بجای تاپیک زدن پاشو برو دکتر من لکه بینی داشتم رفتم دکتر گف اگ تبدیل ب خونریزی شد سریع برو بیمارستان نزدیکت

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

نترس من قبلا تجربه سقط داشتم. الکی هم زایشگاه نرو. دارو گیاهی گرم مثل تخم هویج فرنگی بجوشون و بخور. قرص آهن بخور کم خون نشی. شیاف دیکلوفناک هم بخر که اگر درد داشتی بزاری. منکه درد نداشتم عین پریودی بود. برای لخته هم معمولا یک هفته لخته میاد. گرمیجات بخوری زودتر تموم میشه

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

چرا همین الان بیمارستان نمیری ؟

چرا برم بیمارستان؟ خطرناکه؟

هفته‌ی پیش یه سونو دادم.قرار شد فردا هم سونو بدم و بعدش برم دارو بخرم وایه سقط.

بجای تاپیک زدن پاشو برو دکتر من لکه بینی داشتم رفتم دکتر گف اگ تبدیل ب خونریزی شد سریع برو بیمارستان ...

خونریزیم زیاد نیست هنوز.‌مثل پریوده.چرا بایدبرم دکتر؟ خطرناکه؟