2777
2789
عنوان

خونریزی دارم. یعنی داره سقط میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 60 پست
برای ده هفته فک نکنم کورتاژ کنن  

کورتاز که در واقع همون ساکشن میکنند و میکِشن بیرون. من سه سال پیش هم هفته هفتم سقط داشتم با دارو. بقایاش موند رفتم کورتاژ کردم.

✌️ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ✌️ 
نترس من قبلا تجربه سقط داشتم. الکی هم زایشگاه نرو. دارو گیاهی گرم مثل تخم هویج فرنگی بجوشون و بخور. ...

کامل سقط شد؟ چند هفته بودی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره کامل سقط شد. اما یک هفته طول کشید. خیلی گرمیجات خوردم. پیاده روی کردم. طناب زدم. بعد رفتم سونو گفت کامل دفع شده. البته بعد یه پریودی رفتما

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

آره کامل سقط شد. اما یک هفته طول کشید. خیلی گرمیجات خوردم. پیاده روی کردم. طناب زدم. بعد رفتم سونو گ ...

چه خوب. منم امیدوارم بتونم طبیعی دفع کنم.

مثل من بودی پس...🥺 باردار شدی دوباره؟

آره بابا دکتر گفت دوماه دیگه اقدام کن اما من واقعا شرایطشو نداشتم. الان بعد یکسال باردار شدم. قبلشم شوهرم و خودمو با قرص تقویت کردم که نطفه ضعیف تشکیل نشه. 

شوهرم قرص ویتامین دی و ای و جیسینگ خورد. خودمم ویتامین دی و فولیک اسید و تقویتی.

الان ۶ ماهه هستم. برات دعا میکنم بزودی مادر شی. نا امید نشیا. برای بچم دعا کن سونو بگه سالمه. 

آره بابا دکتر گفت دوماه دیگه اقدام کن اما من واقعا شرایطشو نداشتم. الان بعد یکسال باردار شدم. قبلشم ...

چقدر خوب. ایشالا نی‌نیتون به سلامتی بدنیا میاد😍😍

چه خوب. منم امیدوارم بتونم طبیعی دفع کنم.

آره بابا بری زایشگاه هیچ کاری برات نمیکنن که. اتفاقا خونه راحتتری. زایشگاه میری همه رو بچه بغل میبینی آدم نابود میشه. خودم کشیدم الهی که سر هیچ کافری اون روزا نیاد