2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 66 پست
من پریود شدم یکم پیش🥺 با بی بی مثبت و از منفی 

چند ماه اقدامی ؟ علت خاصی داره باردار نشدنت؟

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چند ماه اقدامی ؟ علت خاصی داره باردار نشدنت؟

من ده سال اقدامم شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد خودمم پلی کیستیک هستم ک دو ماهه خوب شده بودم با داروها ک بازم نشد 

من ک دیگه بیخیال شدم  اولش ناراحت شدم ولی دیگه حسی ندارم

خیلی خوبه الان استرس ندارین احتمال بارداری میره بالا ، من متاسفانه خیلی استرس دارم و ناراحتم 

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
من ده سال اقدامم شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد خودمم پلی کیستیک هستم ک دو ماهه خوب شده بودم با داروها ...

من یه پولیپ کوچیک تو رحمم دارم و هیچ مشکل دیگه ای نه خودم نه شوهرم نداریم و این خیلی بده که نمیدونیم چرا بارداری اتفاق نمی افته و همسرم خیلی بچه دوست داره و من از این بابت استرس دارم 😥

من یه پولیپ کوچیک تو رحمم دارم و هیچ مشکل دیگه ای نه خودم نه شوهرم نداریم و این خیلی بده که نمیدونیم ...

پولیپم دکتر میگه خیلی کوچیکه مانعی نداره

من پریود شدم یکم پیش🥺 با بی بی مثبت و از منفی 

منم حتما پري ميشم ازمايشم منفي بود 

بي بي چكا همه قلابي هستن 😔😔

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
خیلی خوبه الان استرس ندارین احتمال بارداری میره بالا ، من متاسفانه خیلی استرس دارم و ناراحتم 

فداتشم انشالله ولی من چند ساله بیخیال بودم و نشد مشکلمون از استرس نیس ک  من دو سه ماه استرس بودم فقط واسه اینکه تحت درمانم فکرم مشغول

انشالله ک نمیشی عزیزم همه مثه هم نیستن ک 🥺 تف به هر چی بی بی چکه

تف به هرچي بي بي چك واقعا 

ديروز زدم امروزم با ادار تول صبح زدم بازم مثبت نميدونم چ مرگشه نه پررنگ ميشه نه منفي 😔

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
فداتشم انشالله ولی من چند ساله بیخیال بودم و نشد مشکلمون از استرس نیس ک  من دو سه ماه استرس بود ...

تف به هرچي بي بي چك واقعا  ديروز زدم امروزم با ادار تول صبح زدم بازم مثبت نميدونم چ مرگشه نه پ ...

والا بخدا  انشالله ک براتو مثبت بشه برا من ک پررنگ شده بود ولی بازم از منفی شد 

توکلبخدا منتظر خبرای خوبتم 

والا بخدا  انشالله ک براتو مثبت بشه برا من ک پررنگ شده بود ولی بازم از منفی شد  توکلبخدا ...

فداي محبتتتون عزيزم ان شاالله شما هم زودي مادر بشيد و هبرش بديد