2777
2789
عنوان

چرا خوب نمیشه😭

11021 بازدید | 28 پست

پسرم۹سالشه، الان یکماه بیشتره سرماخورده حالا انفولانزاس یاهرچی خوب نمیشه یعنی یه کم بهترمیشه دوباره مثل روز اولش

فقط تب نداره ولی سرفه و ابریزش بینی 

شربت انتی بیوتیک دادم دیگه میترسم بهش بدم دیفن هیدرامین میدم دمنوش، بینیش گرفته ابریزش داره مثل همون اوایلش، هیچ تغییرنکرده طفلک میترسم عفونت بمونه توبدنش

دخترم خودم شوهرم هم گرفتیم ولی خوب شدیم ولی این طفلک یکسره دستمال کاغذی دستشه اعصابم خورده 

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻

بازخوبه انتی بیوتیک بهش میدی اینجا پیدانمیشه پسرم دوروزه مریضه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
بازخوبه انتی بیوتیک بهش میدی اینجا پیدانمیشه پسرم دوروزه مریضه

تازگیا ندادم همون بیست روز پیش دادم دیگه ندادم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بین از کسی مطلع تر هم بپرس حتما.چون من دارو‌میترسم‌معرفی کنم مخصوصا برا بچه.شربت تیمکس برا من خوب جواب داد.دمنوش چی بهش میدی

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اصلاپیدانمیشه.

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

بعضی از بچه ها مدلشون اینه همش سرما خورده ان،آب میوه بهش زیاد بده،حتما ماهی یه بار قرص ویتامین D همتون بخورین، گوشیتونو کوک کنید که یادتون نره،حتما تو این روزا کلاه بپوشه،پسر من وقتی کوچیک بود هر ۱۵ روز یه بار مریض میشد،نترس فقط به غذاش برس سوپ مرغ و سبزیجات هفته ای چند بار بهش بده،ان شاالله که حالش زودتر خوب میشه

بین از کسی مطلع تر هم بپرس حتما.چون من دارو‌میترسم‌معرفی کنم مخصوصا برا بچه.شربت تیمکس برا من خوب جو ...

دمنوش اویشن پنیرک

تا جایی ک من فهمیدم آنتی بیوتیک بدترش میکنه هرکی خورده دورش طولانی تر شده

آنتی بیوتیک ویروسو ازبین نمیبره بدنم خشک میکنه و مستعد بیماری میکنه

درمانهای خونگی 

دمنوش پنیرک و ختمی و عسل و آبلیمو با جوشونده عناب عالیه

برا بچه های من یک هفته ای خوب شد خودم چون بدنم ضعیفتره ۲هفته طول کشید

منم دخترم همینجوری شد،سه بار تب کرد هر هفته یه روز تب کرد دقیقا ،بردم دکتر گفت ویروس جدید بین بچه ها ...

دادم یه دوره دیگه میترسم بدم

تا جایی ک من فهمیدم آنتی بیوتیک بدترش میکنه هرکی خورده دورش طولانی تر شده آنتی بیوتیک ویروسو ازبین ...

انتی بیوتیکو معمولا برا وقتی میدن که ویروس عفونت ایجاد کرده برا عفونت ناشی از ویروس

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

دادم یه دوره دیگه میترسم بدم

منم دوبار دادم دکتر گفت خودش داد .اگه الان تب داره بده بهش اگه تب نداره نده تازه من آمپول ضد التهاب هم زدم براش چون انگار از اول مریض شده بود،نوع ویروسش با قبلیه فرق میکرد خب😓