2777
2789
عنوان

چرا خوب نمیشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11055 بازدید | 28 پست

شربت پلیوم.... خَلَص وتَمَت👌

پلیوم پلاس نه ها پلیوم تنها محشره واسه سرفه ابریزش 

حتی تقویت کننده سیستم ایمنی

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دوبار دادم دکتر گفت خودش داد .اگه الان تب داره بده بهش اگه تب نداره نده تازه من آمپول ضد التهاب ...

نه تب نداره فقط ابریزش داره سرفه میکنه

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻
انتی بیوتیکو معمولا برا وقتی میدن که ویروس عفونت ایجاد کرده برا عفونت ناشی از ویروس

خب برا آنفولانزا وقتی برمیدارن از اول آنتی بیوتیک میدن بدنو ضعیف میکنن خب معلومه عفونت میاره دوباره آنتی بیوتیکا رو هم

همون اول مراقبت شدید خونگی انجام بشه بیماریش اصلا نیاز ب دارو نداره

عزیزم سینوساش عفونت نکرده ؟ تو دماغی حرف میزنه ؟؟ 

شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸             وزن فعلی ۵۹/۸۰۰
شربت پلیوم.... خَلَص وتَمَت👌 پلیوم پلاس نه ها پلیوم تنها محشره واسه سرفه ابریزش  حتی تقویت ک ...

تند تند سوپ... دمنوش بابونه بخوره... بخور بابونه اینا برا سرفه عالیه... قطره سدیم کلراید برا ابریزش بینی 

اینا تجربه ی منه سه تا دختر دارم انشالله زود خوب شه

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

درسته آنفولانزا ویروسه ... ولی گاهی عفونتای باکتریایی ثانویه به گوش و سینوس و ریه میده باید حتما آنتی بیوتیک مصرف کنه .. عمر ویروسه ۵ روزه بیشار از این باکتریایی میشه

شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸             وزن فعلی ۵۹/۸۰۰
نه تب نداره فقط ابریزش داره سرفه میکنه

دختر منم همینجوری هست ،دیفین هیدرامین بده دو روز بعد هم مایعات و سوپ و عصاره گوشت تو شیشه خوبه گوشت هم خوبه سیخ بزن بده بهش بخوره ،دیشب رفتیم قطره بینی بخریم راه نفسمون باز بشه ولی هیچ دارو خونه ای نداشت😐

راستی جوشانده عناب و انجیر برای سرفه خیلی خوبه،تو پایین هم برگ به لیمو بریز برای سیستم تنفسی خوبه 

خب برا آنفولانزا وقتی برمیدارن از اول آنتی بیوتیک میدن بدنو ضعیف میکنن خب معلومه عفونت میاره دوباره ...

دکترا تا عفونت و‌تب نباشه انتی بیوتیک‌نمیدن ماها سرخورد بعضیامون انتی بیوتیک میخوریم.حداقل دکترایی که من رفتم تا سه روز انتی بیوتیک نمیدن اگر درد گلو خوب نشد بعد انتی بیوتیک دادن

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اگه میترسی آنتی بیوتیک بدی لااقل روزی سه بار بخور بده مجبورش کن فین کنه احتمالا مخاط بینیش خوب تخلیه نمیشه برمیگرده میره ته حلقش باعث سرفه میشه میره توگوشاش یا تو پیشونیش تبدیل به سینوسیت مزمن میشه ها ..

اگه میترسی آنتی بیوتیک بدی لااقل روزی سه بار بخور بده مجبورش کن فین کنه احتمالا مخاط بینیش خوب تخلیه ...

اتفاقا یکسره فین میکنه بچم

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻