2777
2789
عنوان

ازدواج🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 173 پست

شما میگی که آروم و مهربون هستین 

بنظرم دل و قلبتو یکی کن و اون دختر رو به مرور زمان وقتی دلاتون با اون دختر یکی شد و از خودت دونستیش بیارش پیش خودتون و بعدم که بچه دار شدی به سلامتی با بچه خودت فرقی نباشه 

بنظرم این میتونه خوشبختیتو تضمین کنه

از ته ته قلبم برات آرزوی خوشبختی و آرامش میکنم

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره

چیزی که من از تایپیکای متفاوتتون فهمیدم ، شما بسیااار احساساتی ، ساده دل و فکر ، و بی تجربه هستین

بسیار علاقه دارید ازدواج کنید بی توجه به مشکلاتی که ممکنه پیش بیاد ، جدا از اختلاف سنی ، شما هم زیبایید هم خانواده خوب دارید و هم سنتون خوبه اصلا شرایط ازدواج با مرد مطلقه بچه دار رو ندارید ، ببین از مرد مطلقه خیلیییییی بیشتر از زن مطلقه باید ترسید چون زنی که طلاق میگیره با هزار سختیه حتما جونش به لب رسیده مرده مناسب نبوده توی ۸۰٪ مواقع ، حالا شما میخوای این فرد نامناسب رو با شرایط بدتر( مطلقه و فرزند داشتن ) قبول کنی ، ایشون باید دنبال هم سطح خودش میگشت حداقلش یه مطلقه بدون بچه ، این تصمیم زندگیتو کلا تغییر میده شاید به یک باره چند سال بزرگت کنه ، هرچی بچه بزرگتر بشه مشکلات تو هم بیشتر هست ، خانواده هم ممکنه چند سال از بچه نگهداری کنن بعد چند سال شرایطش و نداشته باشن ، جدا از مسائلی که بقیه دوستان اشاره کردن ، شما سعی کن به صرف ازدواج اصلا با کسانی که همچین شرایطی رو دارن حتی اشنا نشو چون بسیار احساساتی هستی و دلبسته میشید ، لا اقل اگر سنتون بالا رفت با یک بی بچه نه غول مرحله اخر 

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به شرطی میتونی تو ازدواج با این شخص موفق باشی که قبلش یه سری چیزارو بپذیری

اولیش اینکه نمیتونی تمام محبت همسرتو برای خودت داشته باشی و اون بچه همیشه یه تیکه از وجودش خواهد بود

دوم اینکه مثلا اگه تو یه موقعیتی هم تو هم بچه‌ش بهش احتیاج داشته باشین،بچه‌ش نسبت به تو اولویته چون ضعیفتره و نیاز به حمایت بیشتری داره

اگه میتونی اینارو بپذیری و به این پختگی رسیده باشی مشکلی پیش نمیاد

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
دوستان  نظراتشون  کاملا  درست و بجا بود . اما فک کنم اسی  خیلی  مایل ب این ...

فدای محبتتون..امشب با زنش چت کردم اخه فامیله الکی سر ی حرف باز کردم و گفتم چ خبردخترت چطوره گفت ازم گرفتنش درصورتی ک من ویس صدای بابای دختره روشنیدم ک گفته بود بیا ی بچرو ببر یا میزاریمش بهزیستی این1

2بهش گفتم خب اگ امیدی هس برگردید بازباهم گفت نمیخام دوسش ندارم خدافلانش کنه بهمانش کنه علاقه ندارم شرکارنمیرفت و تالنگ ظهرخواب بود بیدارش میکردم میخاست خفه م کنه ...درصورتی ک پسره ازاولشم کارداشت 

3گفت اخلاق و احساس نداشت ب دردنخور بچه ننه ولی طرف فوق العاده بامحبت و مهربون...همه چی ک طلاق گرفته بامدرک نشونم داد ب چ دلیل...ولی من باتوجه ب کامنتای دوستان امروز یکم سنگین واررفتارکردم🤭زیادمحلش نزاشتم

همه راهنمایی کردن نظراتشونو گفتن باز این خودت هستی که تصمیم میگیری 😍🌱امیدوارم هر تصمیمی که میگیری ...

فدات شم امیدبخدا ک خودش بهترینارو سرراهم قراربده

شما میگی که آروم و مهربون هستین  بنظرم دل و قلبتو یکی کن و اون دختر رو به مرور زمان وقتی دلاتو ...

قربونت برم ممنون ازمحبت و حرفای قشنگت...دوستان همیشه ی مرد ک زنش طلاق داده یا زن ک طلاق گرفته با مجرد ازدواج کنخ بد نیس چرا همیشه ی طرف قضیه میبینید توروخدا این فکرو نکنید من خودم ی دایام با ی دخترمجرد ازدواج کرده زن اولش نمیساخت باهاش ولی زن دومش اینقدخانوم و خوب ک حدحساب نداره همیشه نبایدبگی وای این مطلقه س وای این طلاق داده یا گرفته گاهی وقتام انتخاب دوم حالا صرفا مجرد یا هرچی ک باشه ممکنه زندگی خوبی بشه خوش بین باشیم

چیزی که من از تایپیکای متفاوتتون فهمیدم ، شما بسیااار احساساتی ، ساده دل و فکر ، و بی تجربه هستین ب ...

ممنون ازراهنمایاتون چشم ولی من بامدرک همرو بهم ثابت کرد و دیدم ک چی ب چیه و چون هم خودش هم خانمش فامیل مادرین امشب ک باخانمش حرف میزدم دیدم ک الکی پشت بنده خداحرف میزد

به شرطی میتونی تو ازدواج با این شخص موفق باشی که قبلش یه سری چیزارو بپذیری اولیش اینکه نمیتونی تمام ...

بااینا مشکلی ندارم چون بالاخره اون بچشهو اون اول توزندگیش بوده

چرا تینطور میگی من دیدم که با همچین شرایطی ازدواج کردن و زندگی خیلی خوبیم دارن  بستگی به طرفین ...

واقعا من امشب باخانمش صحبت کردم دیدم یسری چیزارو دروغ میگه چون شوهرش بامدرک خیلی چیزارو بهم نشون داد

صحبت کردم گلم بخون توکامنتای صفحه اخر

نمیدونم واقعا 

امیدوارم بهترین تصمیم بگیری 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
ممنون ازراهنمایاتون چشم ولی من بامدرک همرو بهم ثابت کرد و دیدم ک چی ب چیه و چون هم خودش هم خانمش فام ...

کی پشت کی حرف زده؟

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹