2777
2789
عنوان

ازدواج🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 173 پست

اگر مجردی با یه مجرد مثل خودت ازدواج کن، واقعااااا ازدواج با یه متاهل باعث ناراحتیت میشه. اون سیاست هاش، رفتاراش تغییر کرده، اون بچه تا ابد بیخ ریششه، زنش ممکنه هرزگاهی ویداش شه  و ...

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

خب چون واسه داداشش میخاست لفظ قلم حرف زده و خواسته مختو بزنه.برو توی جلدش ببین چی میگه بگو مثلا با ...

اخه هیچوقت تاحالا نپرسیدم یهویی بپرسم خیلی ضایعه س مگه وضعیتی استوری چیزی بزارم ب زبون بیاد تبربک بگه یاتااییدکنه یاالکی بگم خواب دیدم شوهرکردی سرحرف بازکنم🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مجردی با یه مجرد مثل خودت ازدواج کن، واقعااااا ازدواج با یه متاهل باعث ناراحتیت میشه. اون سیاست ...

وای اره همین زنش بیاد و دعوا و گیس و گیس کشی شه شوهره ندونه ازکی دفاع کنه..ولی واقعاحرفاتون تک ب تک رو تصمیمم تاثیرداشت

من بودم با زنش حتما صحبت می‌کردم 

فامیل باشه نمیشه دروغ بگه؟ شما ک از ریز زندگیشون باخبر نبودی، برای خودتم ک شده با اون خانوم صحبت کن 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
وای اره همین زنش بیاد و دعوا و گیس و گیس کشی شه شوهره ندونه ازکی دفاع کنه..ولی واقعاحرفاتون تک ب تک ...

و اینکه برای ازدواج اولی ها زندگی مشترک و زندگی که همه چیش تحت اختیار  خودشون باشه یه ذوق جدیدی داره، احساساتی که دوست دارن و دلشون میخواد تجربه کنن ( عشق، محبت، توجه و ... )... 

ولی واسه ازدواج دوم و ... خیلی از این چیزا بنظر لوس بازی، مسخره بازی و ... میاد، در برخورد باهاش جدی بشن، شل نگیرن و ...

خیلی جدی باش تو ازدواج عزیزم ، گاهی وقتا ممکنه یه تصمیم غلط مسیر زندگی آدمو خراب کنه. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

دوستان  نظراتشون  کاملا  درست و بجا بود . اما فک کنم اسی  خیلی  مایل ب این ازدواجه

اسی  جان   این ک این  انتخاب  درسته  یا  نه  نود  درصدش   برمیگرده  ب  خودت..میتونی  فکرتو  از مرور گذشته  اقا  پاک  کنی .اگه چیزی خاستی خلاف میلت  انجام داد  حالت  گرفته نمیشه  و   بگی برااون  بوده  برامن  نمیخاد .‌ببین  این   اقا   اهل مقایسه  نیست؟؟

بینهایت  باید سیاست داشته باشی  و  صبر  

شمامجردی   ازدواج  با مجرد  ب صلاحته

صدالبت ک حرفتون درست چشم

اسی از دست تو

ببین زیاد باهاش گرم نگیر که وابسته بشی

اونوقت از نظر احساسی لطمه میخوری یوقت

سر و سنگین باش باهاش 

شد شد نشد هم نشد 

دیگه از نظر روحی صدمه نبینی و فکرت مشغول بشه

همه راهنمایی کردن نظراتشونو گفتن باز این خودت هستی که تصمیم میگیری 😍🌱امیدوارم هر تصمیمی که میگیری به نفعت باشع و خوشبخت باشی عزیزم🌱😍🌱

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

ببین تو اصلا بگو پسر پیغمبر .به مشکل می‌خورید چون هم کفو شما نیست .اون خیلی چیزها رو تجربه کرده که ش ...

چرا تینطور میگی من دیدم که با همچین شرایطی ازدواج کردن و زندگی خیلی خوبیم دارن 

بستگی به طرفین داره 

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره