2777
2789
عنوان

ازدواج🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 173 پست
مادرش عزیزترین کسشه اینجور ک میشناسمش روز اخر ک رفت و دیدمش گفت بجان مادرم زناشویی ک من توزندگی تحرب ...

ببین عزیزم منی که تجربه ۷ سال زندگی مشترک دارم و مردارو خوب میشناسم دارم بهت میگم مردا موجودات خیییلی عجیب و آب زیرکاهی هستن میگی نه یه چرخ تم همین سایت بزن متوجه میشی. از حرفات متوجه شدم خیلی ساده هستی  شما کاملا محو این آقا شدی مثل خواهرم دارم بهت راهنمایی میکنم خداشاهده دلسوزانه گفتم چون از حرفات فهمیدم چجوریه . من نمیگم قبول نکن الان من هرچی بگم شما جدی نمیگیری فقط میگم توی همینجا چند بار تاپیک بزن(تو زمان های مختلف) که همه مخاطبین رو بتونی داشته باشی بگو کسایی که با مرد مطلقه یا بچه دار ازدواج کردن بیان بپرس راضی بودید از ازدواجتون؟ شرایطتون چطور بوده؟ بعدا با بچه به مشکل نخوردید؟ همسر قبلی آقا چطور ؟ ببین تجربیات چی میگه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

اینا هیچ کدوم دلیل نمیشه خواهر من .اینو بدون مردا بعد از طلاق هم هزار تا انگ به همسر سابق می‌چسبونن ...

دحتر قشنگم خیلی محو شدن واقعا نمیشه درست راهنمایی کرد. حرفاش منو یاد روزای حماقتم انداخت🤦🏻

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگه خودشم گفته ی چیزایی بعد طلاق یاد گرفته همین مخ زدنه عزیزم ،حس خوبی ندارم نمی‌دونم چرا ،امید ...

ن خب ببین نمیشه خب زود قضاوت کرد مثلا میگفت هرکارمیکردم براش دست و دلبازبودم خرید یا میگفتم پول زیروستته ب خودت برس فلان کن بهمان کن بهانمیده براش مهم نبوده

خب مثلا یسری اخلاقات چون زنش بلدنبوده رفتارکنه اینم نمیدونسته چکارکنه خب محاله بعدطلاق رفیق نداشته داشته خب کم کم یسری چیرارو یادگرفتع ممکنه صبوری ممکنه حوصله همیشه دیدی میگن پشت هرمردموفق ی زن موفق..خب رن ک مردو میسازه زن سابقشم لابدبلدنبوده چجور رفتارکنه اینم بعدش کم کم یادگرفته

زنش دخترعموش بود نمیدونم یادخترخالش همه اون منطقه فهمیدن ک زنش خیانت کرده و بامدارک طلاقش داد زنش ...

ببین این خودش یه زنگ خطره .وقتی دخترشون رو به این بهانه که زنه بتونه برگرده پس فرستادن برای باباش پس یعنی هنوز زن سابقش به شوهرش علاقمنده و می خواد یه جوری برگرده. وقتی زن سابق هنوز دل نکنده و مجرده یه زنگ خطر بزرگه که میتونه بعدها به وسیله ی همین دخترشون زندگی رو به شما زهر کنن .چند صباحی دیگه دخترشون ممکنه به وسیله ی مادره پر بشه و مخصوصا تو دوران بلوغش همش به گوش باباش بخونه مامانمو برگردون من مامان خودمو می خوام. در کل زندگی پر خطر و پرریسکیه .شما مجردی حیفی ریسک نکن سر آینده ت

زنش دخترعموش بود نمیدونم یادخترخالش همه اون منطقه فهمیدن ک زنش خیانت کرده و بامدارک طلاقش داد زنش ...

از کجا میدونی مادرو فراموش کرده؟ خودت دیدی یا از بقیه شنیدی؟ میدونی یه دختر هیییچوقت نمیتونه مادرشو فراموش کنه  فکرم نکن که بعدا پاش به خونت باز نخواهد شدا 

ن خب ببین نمیشه خب زود قضاوت کرد مثلا میگفت هرکارمیکردم براش دست و دلبازبودم خرید یا میگفتم پول زیرو ...

پشت ی زن شادم ی مرد مهربون هست .بازم اگه من چیزی میگم بخاطر اینکه سنت کمه جوونی میتونی با یکی مثل خودت عروسی کنی بشین اولین عشق هم اولین حسای ناب هم .الان همه چی برای شما هیجانی میشه اولین میشه ولی اون رد کرده یبار .عشق عاشقیم دوسال لوله بعدا از سرت میوفته خیلی پشیمون میشی .حالا پدر مادرت چی میگن یعنی تو راضی باشی اونا راضین

ببین این خودش یه زنگ خطره .وقتی دخترشون رو به این بهانه که زنه بتونه برگرده پس فرستادن برای باباش پس ...

ب پسره گفتم اگ قسمت شه فردا میان مشکل درس میکنن فردا فلان میشه و بهمان گفت علط میکنن مگه جرات دارن اینکارو کنن 

نمیدونم حالاباز باش میحرفم بالاخره بحث ی عمر و حرفاشمام صحیح و منطقی

یه تاپیک بود خانومی با شرایط شما ازدواج کرده بودن بعد از ده سال مادرشوهرش کاری کرد همسر اول مرد برگشت😐 مرده هم با تمام احترام و خیلی راحت به ایشون گفت بچه ها مال منه ناراحتی طلاق بگیر برو بسلامت 

بنده خدا داشت دق میکرد با چه التماسی دخترو گرفته بود بعد از ده سال اطرافیان پای زنه رو به خونه مرده باز کردن مرده هم دوباره دلش هوای زنشو کرد چون ازش بچه هم داشت بهانه خوبی بود

دحتر قشنگم خیلی محو شدن واقعا نمیشه درست راهنمایی کرد. حرفاش منو یاد روزای حماقتم انداخت🤦🏻

دقیقا .کاش حداقل یکم رو حرفای ما فکر کنه ‌.من خودم مطلقه هستم بچه هم دارم اینقدر چیزهایی دیدم و شنیدم نمی تونم ریسک کنم خواستگار مرد مطلقه تازه اونم بچه دار قبول کنم نمی دونم این دوستمون رو چه حسابی می خواد همچین ریسکی سر زندگی و آینده ش بکنه ؟

ولی منم باهمچین کیسی ازدواج کردم بااین تفاوت که شوهرمن فقط 1سال عقدش کرده بود منم اولش گفتم okمگه چیه ولی وقتی میری تو رابطه میری تو دل زندگی تازه میبینی ای دل غافل چه اشتباهی کردم هرجا زنش باشه بخوای بری مهمونی انگار مصیبت عالم رودلته چون فامیله بقیه فامیل اگه شوهرت باهات خوب باشه میگن مگه زن اولش چش بود دوباره نگاها برمیگرده سمتت توزندگی خودتم هرکاری کنی به این فک میکنی این کارو قبلا بااونم تجربه کرده یانه من حتی تو روابط جنسیم بااینکه میدونم هیچ رابطه ای نبوده بازن قبلیش ولی نابودمیشم همش فک میکنم خوب بااونم رابطه داشته یعنی الان وسط رابطه بامنم به اوتم فک میکنه 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️