2777
2789
عنوان

تولد بچه دوستم

419 بازدید | 22 پست

الان از تولد بچه دوستم برمیگردم عروسیمون یه هفته فاصله داشت اون تولد دومین بچه اش رو گرفت من اما هشت ساله منتظرم مامانش تو جمع اسممو برد دعام کرد همه نگاها برگشت بهم منتظر موندم همسرم بخوابه گریه کنم خیلی افسرده ام فقط بچه نیس کلی مشکل دارم حل نمیشه نمیدونم خودکشی کنم یا یه چله و ختمی بردارم خیلی وقته با خدا قهرم مشکلاتم رو حل نمیکنه هیچ حاجتم رو بر آورده نمیکنه میشه راهی بلدین کمکم کنین به آرامش و معنویات نیاز دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولش کن عزیزم یه دمنوش بخور بخواب من الان حاملم معدم زخم شده خونریزی کرده دوروزه از دردش نخوالیدم با خودم‌میگم کاش حامله نمیشدم البته کفر نمیگم ها اما وصعیتم داغونه

لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما

عزیزم نگران نباش منم فاصله عروسیم با دوستم ۲هفته اینا بود اون بچش الان بزرگه ماشالله 

دیگه قسمت ما نبوده ... نباید ناامید شیم باید تلاشمون رو بکنیم ... چله زیاد برداشتم خب نتیجه نگرفتم هنوز نمیتونم بهت پیشنهاد کنم اما تو بردار ایشاللا همه چی درست میشه ... به خدا برگرد بهش اعتماد کن کاراتو بسپار دست خودش ... نماز صبح هم بخون بذار قلبت رقیق شه

دِل منم همدمی میخاد از جنس کنجد🌱👶برام صلوات میفرستی؟  
حال روحیم داغونه

خواهر همه ی ما آدما مشکل داریم ریز و درشت

ولی ما باید بجنگیم ما افریده شدیم که تلاش کنیم برای خوشبختی برای اون چیزی که آرزوشو داریم پس خدا رو فراموش نکن و تلاش کن که خدا میگه از تو حرکت از من برکت

خواهر همه ی ما آدما مشکل داریم ریز و درشت ولی ما باید بجنگیم ما افریده شدیم که تلاش کنیم برای خوشبخ ...

وضعیت مالی خوبی هم ندارم مدام برم دکتر خیلی حالم بده

ولش کن عزیزم یه دمنوش بخور بخواب من الان حاملم معدم زخم شده خونریزی کرده دوروزه از دردش نخوالیدم با ...

منم بچه دار شدم خیلی پشیمونم چون اگ میدونستم بچه انقد مسئولیت سنگین داره اصلا باردار نمیشدم 

منم بچه دار شدم خیلی پشیمونم چون اگ میدونستم بچه انقد مسئولیت سنگین داره اصلا باردار نمیشدم 

بخدا هیچی نشده از درد دوروز دارم جون میدم 

لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما
وضعیت مالی خوبی هم ندارم مدام برم دکتر خیلی حالم بده

درکت میکنم عزیز دلم تو این شرایط فقط ادم از خداش دلش میگیره منم وضعیت مالی خوبی ندارم همین دیشب جاریم پیام داده انقد فخر بهم فروخته میگه میخرمتون و میفروشمتون و شما پول ندارید و..... انقد از خدا دلم گرفت