2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 43 پست
نه تست نزدم‌پریودم نشدم‌الان‌دارم زعفرون دم کرده میخورم‌

نخور گلم حالا شاید یک‌درصد حامله باشی گناه دارع

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
نه تست نزدم‌پریودم نشدم‌الان‌دارم زعفرون دم کرده میخورم‌

ااین کارا نکن عزیزم اول تست بده، بدنتو بهم نریز

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا روانم ریخته بهم مجبورمم  تورا خدا برام دعا کنید

خخب منظورم اینه که اگر یک درصد باردار هم باشی خب خوردن دمنوش به نظرت کار درستیه؟ اگر باشه و سقط نشه که بدتر میشه الکی به خونریزی میفتی در صورتی که ممکنه اصلا باردار نباشی، به نظرم اگر میخوای کسی نفهمه برو یه آزمایش خون فوری بده جوابش یک ساعته آماده میشه

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

هنوز یکروز عقب انداختی من بعضی وقتا به یک هفته ام میرسع

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️

تا ۲ روز عقب افتادن پریود فک کنم طبیعیه ولی بازم با یه دکتر صحبت کن. ببین برو از دکتر درویش زاده یه نوبت مشاوره آنلاین بگیر اون بهت میگه چیکار کنی و چه آزمایشی لازمه.https://mavarateb.com/doctor/دکتر-فرزانه-درویش-زاده

بخدا میترسم 

میدونم می‌ترسی ولی نگرانیت زیاد از حده صبر کن حد اقل پنج روز عقب بندازی صبح فردا پریود میشی گلم 

انشاالله دعا کن برام عزیز دلم 

انشاللع همینطوره عقذین؟ 

دوروز تاخیر داره به نظرت جواب میده ؟

آآره عزیزم اگه بارداری باشه آزمایش با دو روز تاخیر هم نشون میده