2777
2789
عنوان

بی بی چک

417 بازدید | 43 پست

سلام خانما من و نامزدم سه روز مونده به تخمک گذاری باهم رابطه داشتیم بدون دخول بودو  فقط ارضا شدن داخل واژن با وجود بکارت 

من پریودیم ۲۳ مهر بود 

قرار بود امروز پریود بشم اما نشدم 

احتمال بارداری چقدره ؟ 

و فردا ناشتا از بی بی چک استفاده کنم‌؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر پریودت مرتبه و دقیقا میدونی حدود تخمک گذاریتو که سه روز قبلش کاملا زمان مناسبیه برا بارداری، معمولا از روز دهم دوره تا روز هفدهم دوره و بعضا تا روز نوزدهم امکان بارداری نسبتا بالاست برا استفاده از بی بی چک نیاز به ناشتایی نیست فقط اولین ادرارت رو که غلیظه آزمایش کن

و اینکه شما هنوز نمیتونی مطمئن باشی عقب انداختی، چون امروز باید تازه پریود میشدی، نگران نباش ایشالا که چیزی نیست، اگرم باشه حکمت و صلاحی توشه ، ناراحت نباش

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
اگر پریودت مرتبه و دقیقا میدونی حدود تخمک گذاریتو که سه روز قبلش کاملا زمان مناسبیه برا بارداری، معم ...

توی برنامه زدم 

تا چن روز عقب انداختن نرمالع ؟ 

دعا کن نشه بخدا نامزدم خیلی بی مسولیتهه 

شوخی کردم اسی . بصبر اگه هقت روز از موعدت گذشت بی بی چک بزن

به قران میترسم  فقط نزدیک واژن ارضا شد اما میترسم خیلی پسر بی مسولیتی شاید بخپام جدا بشم نمیخوام یه بچه بسوزع این وسط 

توی برنامه زدم  تا چن روز عقب انداختن نرمالع ؟  دعا کن نشه بخدا نامزدم خیلی بی مسولیت ...

عزیزم اگه همیشه مرتب بوده که حالا بیبی چک رو بزار اما اگه منفی بود چند روز بعد هم مجدد تکرار کن

اما در کل تا ده روز بعدشم ممکنه طبیعی باشه

اولین ماهی که ادم اقدام داره یکم تاریخ پریودش حتی اگه باردار نباشه هم ممکنه به هم بریزه

دوره ها از بیست و هشت روز تا سی و پنج روز هستن 

نگران نباش

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰