2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درد که اصلا نداری فقط ورم ها اذیتی که برامن کلا روز دهم تموم تموم شده بود تا ۷ یا ۸ روزم اذیتی باید ...

من بچم تقریبا دو سالشع میخام بعد عمل یه هفته برم خونه مامانم چون تنها تو خونه نمیتونم 

چجوری بزرگتره قبل شده ؟ شاید ورم داره

گلم دو سال پیش عمل کردم دماغمو قبل عمل همه میگفتن خوبه دست به پره هام نزد که هیچ نوکش رو فقط یخورده آورد بالا که بعدش هم یکم افت کرد مثلا رفتم پیش دکتری ک گرونتر از همه تو سطح شهر عمل میکنه .

طبیعی عمل نکنیا

🌿In God I trust🌏🍃
گلم دو سال پیش عمل کردم دماغمو قبل عمل همه میگفتن خوبه دست به پره هام نزد که هیچ نوکش رو فقط یخورده ...

نمیدونم حالا رفتم مشاوره ازش میپرسم که تا چ حد میشه برام کوچیک کنه چون یکم دکتره حساسیه

اگه بینیت خوبه بیخیال شو.با اون 25میلیون میتونی بری ترکیه.25میلیون پول کمی نیست .تازه میگی بچه هم داری پس دیگه بیخیال شو اگه فقط یه کوچولو مشکل داره بینیت.من بودم برم سفر با همسرمو بچم کیف دنیا رو میکردم

نه ندیدم فقط وقتی سرما بخورن

تواطرافیان دیدم .به خاطراین که عصب بینی چاقو میخوره ازبین میره وادم نمیدونه اب میاد تا بکشه تو.من شنیدم بینی گوشتی برمیگرده.یکی هم بود استخوان شو بریده بودن خیلی بد بود

تواطرافیان دیدم .به خاطراین که عصب بینی چاقو میخوره ازبین میره وادم نمیدونه اب میاد تا بکشه تو.من شن ...

ولی دوستم خیلی عوض شد قیافش .بینیش ب حدی بزرگ بود افتضاح عمل کرد خیلی عالی شد الان چندساله عمل کرده .من خودم دماغم غضروفیه