2777
2789

موهاش دریا بود ،دنیام و زیبا کرد

فهمید دیوونم ، موهاش و کوتاه کرد...

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دامن آبیش پر چین بود تو چیناش گم میشدی و دور میگرفت چینای دامنش به پاهات که میخورد نرم نرم نم میزد ب ...

چه عالی😍

برای انشای فردام میخام گفت تخیلی باشع

دامن آبیش پر چین بود تو چیناش گم میشدی و دور میگرفت چینای دامنش به پاهات که میخورد نرم نرم نم میزد ب ...

چینهایی که انگار به دست خالق یکتا دوخته شده کسی که هزاران زیبایی دیگر دوخته و در اختیارمان قرار داده که چین های آبی بخش کوچکی از آن ها است ولی پر از زیبایی و شگفتی! 

نگاهت بهش گره میخورد نمیدونستی رنگش آبیش اون از آسمون دزدیده یا این آسمونه که آینه دریا شده ولی تهش اون دورا هردوشن یکی میشن زیبایشون بهم پیوند زدن اره دریا خانم عروس آسمون که توراش تا ساحل آمده آره دریا با تور تنیده شده لنجا و توراشون بچه های دریا و ترس خشکی و ساحل هرچه عمیق تر نگاهش کنی زیباتر میشه عجیب اعجابی داره دریا