شنیدم یه خانمی به دروغ میگفتن پزشک سازمان پزشکی قانونی هستند و مشخص شده ایشون دکتر نبودن ...
شما همیشه از روی صحبتهای دیگران ب همین راحتی قضاوت میکنین،اون خانم با احساس هیچ بنی بشری بازی نکرد ،من برادر زاده ایشونم،کار شما شرم اوره ک ندیده و نسنجیده ،قضاوت میکنین ،اون خانم اگر تاپیک زد واز کارش گفت و پناه ب این سایت آوردمجددا پیشنهاد من ب ایشون بود چون 2 ساله ک دختر18ساله خودشو از دست داده و دچار افسردگی شده بود من گردن شکسته خواستم حال دلشواروم کنم،گفتم بیاد اینجا چون مدتهااااابود،ک نی نی سایت نیومده بود ،سعی کن تو زندگیت قضاوت نکنی وقتی از دل هیچکس خبر نداری ،
گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
دینش گردن کسی ک اونودروغگوخطاب میکنه،و اگرهم دروغ گفته،پست تر از پست ترین آدم دنیاست
وقتی لو رفت و نتونست دفاع کنه منی ک کنار دارم نگاه میکنم باید چه فکری کنم؟ وقتی در مقابل حرفا و شبهه های تاپیکش سکوت کرد و قفل کرد شما باشی چه فکری میکنی
هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمیشه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید
وقتی لو رفت و نتونست دفاع کنه منی ک کنار دارم نگاه میکنم باید چه فکری کنم؟ وقتی در مقابل حرفا و شبهه ...
لو رفت مگه جنایت کرده بود ،باید چیکار میکرد ؟می گفت تمام زندگیم با دخترم،سوخت ،؟باید میگفت مدارکم خاکستر شده ؟ وقتی 300نفر ریختن سرش چجوری دفاع میکرد؟چقدر ک در حق هم ظلم کنیم خوبه عزیزم،؟
گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
لو رفت مگه جنایت کرده بود ،باید چیکار میکرد ؟می گفت تمام زندگیم با دخترم،سوخت ،؟باید میگفت مدارکم خا ...
اطلاعات پزشکی اشتباه چی ؟ دو سه تا پزشک پرستار تو تاپیک بودن ک گاف ازش گرفتن و گفتن این برای یه متخصص امکان ندارع،،،،من هیچکاره ام،،،ولی بر اساس مدرک گفتم ،،،شما دفاع نکردی خب من نفر سوم باید بهم الهام بشه این اتفاقات شما؟خدا همه رو ببخشه ،،از دست من دلگیر نباش گلم ❤️
هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمیشه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید
بگذریم دوست عزیز فقط خواستم همدیگه را قضاوت نکنیم،همین الان هم ایشون کنار ماها تو همین سایت هستش ،خواستم بگم چیزی نگیم ک شایدباعث رنجش یک دل سوخته بشیم ،
شما همیشه از روی صحبتهای دیگران ب همین راحتی قضاوت میکنین،اون خانم با احساس هیچ بنی بشری بازی نکرد ، ...
اینم یه دروغ ایشون گفته بود من سه تا پسر دارم 😐😐😐الان میگی دختر هجده ساله ؟؟!!!!!
اطلاعات پزشکی اشتباه چی ؟ دو سه تا پزشک پرستار تو تاپیک بودن ک گاف ازش گرفتن و گفتن این برای یه متخص ...
من تاپیکاشونخوندم قضاوت نمیکنم ،ولی ایشون ن بخاطر اینکه عممه بخوام دفاع کنم ازش ،ب تمام مقدسات قسم نه ،ولی میدونم بعد از اون با همون آقای دکتر تو تاپیک طبق گفته هاشون صحبت کردن ،و ایشون تنها ی کلمه جواب داده دانشجو هستم علم من درحد داشته های شمانبودمتقاعد شدم معذرت میخوام،همیشه نبین طرفت کیه وچیه ببین چی میگه،تاپیک اخرمن بودم با کاربری،دیگم ک لغو کاربری هم شدم،چقدر اون خانم خانما(اسم کاربریش)اگه اشتباه نکنم ب ایشون توهین کرد عکس پروفایلش ی دختر با موهای صورتی بود ،گفت الان میام میگم کجا گاف ب قول شما داده و غیب شد ایشون یک کلمه هم حرف زشت نزد،وفقط به درخواست دوستان از بکارت صحبت کرد و رفت ،الان کاربری زده ،خیلی موقع ها بمن میگه کاش هیچوقت این آدمهایی ک هنوز منو دارند قضاوت میکنن نفهمن من دردم چی بود و خواستم درد دل کنم و نشد ،همیشه هم گفته خدایا داغی ک ب دل من گذاشته شد ،ب دل هیچ آدمی گذاشته نشه ک نتونه حتی گریه کنه حرف بزنه ،با قلم درشت داده براش ی قابی نوشتن ،هر کسی داغ بچش دید خونش خرابه ،یک آهنگه این البته ،اینو گفتم ک بهتون بگم دفاع در برابر اون همه کاربر ک همشون هم حرف زشت بهش میزدن ،و محل کاربراش،مشکل ساز شدن برا یک مادر داغ دیده ک افسرده شد ایا ممکنه؟؟ن دوست عزیز من از شما ناراحت نیستم دلت همیشه شاد عزیزم
به الان سه تا پسر داره17ساله فکر کنم 12ساله و یک ونیم ساله
چی بگم ؟؟؟!!!!امیدوارم حالش خوب بشه ولی اصلا پیشنهاد خوبی ندادی اخه آدم با تاپیک کالبد شکافی اروم میشه ؟ خب ی چیز شاد تر زندگی بخش تر ،،،بقیه هم مثل من با شواهد ک دیدن نظر دادن نه از روی شخصیت واقعیش ،،،،کاش بیاد ولی با یه موضوع شیرین و پر از اطلاعات خوب ❤️❤️❤️
آنا دخترش و فرزند اولش بود،سورنا فرزند دوم و....،متاسفم ک باید بحث ب اینجا بکشه ک من بخوام بشینیم تک تک کاربرها را متقاعد کنم ،ک همیشه اینو بدونن قضاوت کار خداست ن بنده هاش
من تاپیکاشونخوندم قضاوت نمیکنم ،ولی ایشون ن بخاطر اینکه عممه بخوام دفاع کنم ازش ،ب تمام مقدسات ...
عزیزم تا وقتی که تاپیک نزده بودن خودشون کسی علنی بهشون نمی گفت دروغگو .ایشون تو تاپیک پربازدیدشون گفتن پزشک متخصص پزشکی قانونی هستن و اول پزشکی عمومی خوندن بعد تخصص پزشکی قانونی گرفتن .بعد تاپیک زدن مدرک بذارن برای اثبات اینکه تو پزشکی قانونی کار میکنن مدرک ارشد یا لیسانس شیمی گذاشتن. خب همون اول میگفتن شیمی خوندن دیگه چرا الکی گفتن پزشک متخصص هستن تا همه رو بدبین کنن ؟
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
چی بگم ؟؟؟!!!!امیدوارم حالش خوب بشه ولی اصلا پیشنهاد خوبی ندادی اخه آدم با تاپیک کالبد شکافی اروم می ...
نمیدونم چرا موضوع تاپیکشو،کالبد شکافی زد ،ولی پیشنهاد من موضوع نبود فضای نی نی سایت بود،فکر کنم شما ومن پریشب تو ی تاپیک باهم بودیم اگه اشتباه نکنم ،پرنسس اورجینال درسته؟