نمیدونم چرا موضوع تاپیکشو،کالبد شکافی زد ،ولی پیشنهاد من موضوع نبود فضای نی نی سایت بود،فکر کنم شما ...
اره بودم ترکید,,,ولی یادم نمیاد شما رو،،،،کاش میومد تو کمک رشته بچه های علاقه مند تاپیک میزد
هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمیشه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید
عزیزم تا وقتی که تاپیک نزده بودن خودشون کسی علنی بهشون نمی گفت دروغگو .ایشون تو تاپیک پربازدیدشون گف ...
دوست عزیز از تمام مدرک تحصیلی اون دو سه برگ گواهی براش مونده ،باید بدونین ک برای تشخیص ژن و ....کلا دی ان ای اگر اشتباه نکنم چون اطلاعات ندارم باید شیمی ژنتیک انسانی تدریس بشه و ایشون در مقطع کارشناسی ارشد این مدرک و علوم تشریح دکتری دارند،مهم مدرکش نیستاااااا،مهم دل ادماست ک ما راحت می شکنیم ،ی مثال قشنگی هست میگه چ کوزه ب سنگ چ سنگ ب کوزه بخوره شکست با کوزس،ما آدما نمی دونیم گاهی چ میکنیم ب دل دیگران،من دوست ندارم دراین باره بحث کنم چون واقعا اطلاعاتم ناقصه ،ولی میدونی چقدر دردسر براش شد همین جنگ وجدل،بگذریم کاستی های ایشون هرچند کم یا زیاد بود من از همه شما معذرت میخوام
گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با کاربری پندار نیک بودم یادت اومد ،الان تو سایت هست ولی خاموش
نه؟؟؟!!!واقعا ؟ 😁😁😁😁پس چرا گفتارت تغیبر کرده غ؟
هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمیشه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید
حرف ناموس بود ،داشتم حنجره درونی میکردم،ک یک وزغ نیاد ابوعطا بخونه
ای بابا خیلی از دستتت خندیدم بعدش نبودی همه عاشقش شدن و کلی فیلم هندی
از ترسم نرفتم سربزنم ببینم کاربریم هست یا منجمد شد رفت
😬😁😁
دوست عزیز از تمام مدرک تحصیلی اون دو سه برگ گواهی براش مونده ،باید بدونین ک برای تشخیص ژن و ....کلا ...
نه عزیزم شما چرا معذرت خواهی می کنید ؟ بالاخره قصد شما هم خیر خواهی بوده .اینجا جوش اینجوره که یه سوتی خیلی کوچیک از حرف های کسی بگیرن میگن دیگه به کل اون شخص دروغ بوده همه ی حرف هاش و من موافق این قضیه نیستم . ولی عمه ی شما اگه این شروع طوفانی رو نداشتن خیلی بهتر بود براشون. مثلا اول از مسائل کم اهمیت تر یا عادی تر جامعه میگفتن بعد یه مدت به سراغ مرور خاطرات می رفتن و...یا اصلا از ماجرای دختر ۱۸ ساله شون که متاسفانه فوت کردن تعریف میکردن اینجا بعضی کاربرها خیلی خوب و مهربونن و با حرفاشون خیلی تسلی خاطر میدن به آدم. مطمئنا میتونستن یکم تسکین باشن براشون ولی خب با جو اینجا آشنا نبودن .امیدوارم هرجا هستن موفق باشند همچنین شما
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )