2777
2789
عنوان

اشپزی

112 بازدید | 11 پست

بچه ها یه چیزی خیلی تومخمه من آشپزیم خوبه ولی وقتی یه نفر مهمون میاد خونمون همش حس میکنم غذام خیلی بد شده همه دارن ب زور میخورن انقد ب خودم حس بد میدم از مهمونی اومدن خونمون بیزارشدم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی ؟ باید چیکار کنم؟

یعنی میخوای غذات فوق العاده باشه ، از همه نظر بی همتا باشه و به همین علت نمیتونی از غذایی که پختی راضی باشی .

باید کمال گرایی را درمان کنی تا از زندگیت لذت ببری

یعنی میخوای غذات فوق العاده باشه ، از همه نظر بی همتا باشه و به همین علت نمیتونی از غذایی که پختی را ...

چه قشنگ گفتید ... منم این مشکلو دارم نه فقط آشپزی توی همه چیز ..‌ کمال‌گرایی خیلی ضربه ها بهم زد. دو سه سال پیش رفتم پیش مشاور و گفت کمال گرا هستی و دادم روی خودم کار می کنم ... 

چه قشنگ گفتید ... منم این مشکلو دارم نه فقط آشپزی توی همه چیز ..‌ کمال‌گرایی خیلی ضربه ها بهم زد. دو ...

عزیزم اینکه متوجه مشکلتون شدید و در حال تلاش برای رفع کردنش هستید واقعا عالیه ، اجازه میخوام بهتون کتاب (چگونه کمال گرا نباشیم) را توصیه کنم ، مطمئن هستم مطالعه این کتاب خیلی به شما در مسیرتون کمک میکنه

چه قشنگ گفتید ... منم این مشکلو دارم نه فقط آشپزی توی همه چیز ..‌ کمال‌گرایی خیلی ضربه ها بهم زد. دو ...

عزیزم اینکه متوجه مشکلتون شدید و در حال تلاش برای رفع کردنش هستید واقعا عالیه ، اجازه میخوام بهتون کتاب (چگونه کمال گرا نباشیم) را توصیه کنم ، مطمئن هستم مطالعه این کتاب خیلی به شما در مسیرتون کمک میکنه