نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
خواهش میکنم عزیزم 🌹 لطف دارید با اون آقای قاضی نامزد کردیم تا یکم بیشتر آشنایی پیدا ...
خیلی هم عالی ایشالله که بهترینا اتفاق بیافته براتون❤️
هیچ مرد اصیل قشقایی به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همانگونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان بی اعتناند گرگ اگر هوس شکار کند پوست شکار برایش مهم نیست . از نسل آلودهی من که گذشت شما به فرزندان خود خوب دیدن را بیاموزید. ✍🏻 : حسین پناهـی
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
درست 💚 اما اگر سعی کنید از الان که هنوز سن کمی دارند مصرف غذاهای حاضری و سبک مثل سالاد و نون پنیر ...
بله عموما شام های سبک میخوریم از نون پنیر هندونه تا تخم مرغ و سیب زمینی آب پز و... . اما دپس دارم تنوع باشه که خسته نشن و دیگه شورش در نیاد🙄😆