2777
2789
عنوان

اقایا خانومی که رفتار مردا رو بشناسن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 46 پست

خواهر نمیشه از اون شرکت بیایی بیرون؟ این شخص مشکل  شخصیتی داره یه بلایی سرت میاره 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
بنظرم این اقا می خواد شمارو تو یه شرایطی بذاره و از این طریق ازتون سوء استفاده کنه نیتش هم کاملا مشخ ...

از هیچ کسی ترسی نداره و اصلا رفتاراش براش مهم نیست جلو هرکسی با من گرم میگیره حتی....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر نمیشه از اون شرکت بیایی بیرون؟ این شخص مشکل  شخصیتی داره یه بلایی سرت میاره

خودمم هدفم همینه میخوام بیام بیرون بی سر و صدا و رد و اثری هم ازم نمونه که یه وقت بیاد دنبالم

از هیچ کسی ترسی نداره و اصلا رفتاراش براش مهم نیست جلو هرکسی با من گرم میگیره حتی....

پس بهتره تا دیر نشده از این اقا فاصله بگیری تا خدایی نکرده زبونم لال بلایی سرتون نیاورده 

کافیست به باورهایمان ایمان داشته باشیم

هرکسی بخواد موقعی که با من در حال صحبته مزاحم بشه با خشن ترین نوع ممکنه رفتار میکنه یه بار یکی از همکارا رو که مذکر بود له کرد یه بار دیگه باز یکی یه سوال ازم جلوش پرسید انچنان زد تو دهنه پسره با لحنش و بهش گغت به تو ربطی نداره تو فقط جواب منو بده چیکار داری ازش سوال میپرسی چون ارشدمونه پسره دکترا داره داشت خونه خودس رو میخورد ولی چیزی نمیتونست بگه از اینکه دیگران بفهمن هیچ هراسی نداره

فقط باید شغلم رو عوض کنم

میدونم اگه منو دوست داشت و نیت پاکی داشت پیشنهاد ازدواج میداد ولی نه منو دوست داره نه میخواد با من ازدواج کنه من وسیله سرگرمی کسی خودمو نمیدونم

من بودم به خاطر یه مرد شغلم رو عوض نمیکردم، اگه آتویی دستش نداری اشتباهی هم نکردی بمون و بشونش سر جاش.

رک و علنی بگو لطفا برای من عکس نفرست من با این رفتار شما احساس بدی میکنم، نمیخوام رابطمون خراب شه

اون آدم اگر شما رو نجات داده، باید برای رضای خدا نجات میداده، 

اگر قصد و غرضی داشته باشه از نجات دادنش، اون نجات دادن مفت نمی ارزه

لازم نیست شما همیشه خودت رو مدیون بدونی و... 

نمیخواست نجات نمیداد. حتی اگه فکر کنه بیشعوری طوری نیست. آدم رو بی شعور بدونن بهتر از اینکه به خوشون اجازه بدن پا از حد خودشون فراتر بذارن

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

میرم استعفا میدم و از اونجا میرم از ادب و احترام من میخواد براژ هدف نامشخص منفی ایش استفاده کنه منم ...

سلام

به نظرم ایشون به خاطر حقی که به گردن شما داره

روی شما حس مالکیت پیدا کرده

حتی فکر میکنم کمی هم اختلال روانی داشته باشه

ت.محیطی که به شما انرژی منفی میده نمونید

هرچه قدر هم که شرایط مالی و اجتماعی خوبی داشته

باشه باز برای روح و روان شما یه محیط سمّی است

هیچ چیزنباید به آرامش روحی شما  لطمه بزنه

حس منفی  اون آقا حتی به من هم منتقل شد

پس بدون رودربایستی دور بشید

لطفا در صورت تمایل نتیجه کارتون رو اعلام بفرمائید

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!