2777
2789
عنوان

کامپوزیت یا لمینت؟کدوم بهتره

176 بازدید | 21 پست

هم از نظر زیبایی هم از نظر دوام کدومش بهتره؟میخوام انجام بدم لطفا راهنمایی کنید کسایی که تجربه دارید

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دندونام هشت واحد لمینته وخداروشکر راضیم عمر لمینت خیلی بیشتره ولی کامپوزیت عمر چندانی نداره ولی خ ...

هزینشو مشکلی ندارم یه پولی انداختم کنار واسش 

ولی از این نظر میخوام بدونم که توی یکی از این روشا دندون خراش سطحی میخوره نمیدونم کدومشه

لمینت دندونتون رو خراش ندادن؟

سلام ارکید عزیزم امیدوارم خوب باشی  حتما باید وضعیت دندانی معاینه بشه تا تصمیم بگیریم کدام نتی ...

سلام عزیزدلم ممنونم از راهنماییت

من لمینت مد نظرمه

ولی منظورتون از اینکه لب پر میشه رو نفهمیدم یعنی چی

یعنی ممکنه بالای لبم جلو بیاد؟

من کامپوزیت کردم رنگ می‌گرفت و میپرید و هر سال پولیش لازم داشت، الان سه ساله لمینیت کردم راحتتتتت شد ...

مبارک باشه عزیزم

من نگران همون تراش دندونم میگن باعث پوسیدگی و آسیب دیدگی دندون میشه وقتی تراشش بدن نمیدونم چیکار کنم

چقدمثلا

والا من پیارسال هشت واحددندونم بادوتا عصب کشی دندونای جلوم شد هجده ملیون ولی خب قبل این گرونیا بودا الان از قیمتش خبر ندارم بخاطر اینکه دوتا دندون جلوم یکم انحراف داشت همه دکتری قبول نمیکرد انجام بده پیش یه دکتر خبره رفتم واسه همین یکم گرون دراومد

مبارک باشه عزیزم من نگران همون تراش دندونم میگن باعث پوسیدگی و آسیب دیدگی دندون میشه وقتی تراشش بدن ...

دکتر مطمئن بری هیچی نمیشه، کامپوزیت خیلی خیلی دردسر داره، چاب بخوری یا هر غذایی که رنگ داره بلافاصله مسواک، دندون ها بزرگ میشن چون یه لایه میاد روش، تخم ممنوع کلا خیلی باید تو خوردن مراقب باشی زود میپره