atenakhanoom مدیر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 عنوان بالای صفحه گوشیم ترک خورده چیکار کنم؟😭 | مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 20 پست خیلی ناراحتماصلا نمیدونم کجا و چطور ترک خورده😭 باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........ 1401/08/20 | 11:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 اگ ترک عمیق نیست ب احتمال زیاد گلس ببین گوشه گوشی ک گلس وصل نیست ترک خورده یا فقط جایی ک گلس زدی؟ وای مرسی الان گوشه محافظ رو بلند کردم ،فقط گلس محافظ خودم ترک خورده خداروشکر باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 خب پس یخورده با ناخن اون قسمت شکستگی رو بلند کن ببین ترک هنوز هست یا نه اگ از بین رفت که هیچی ببر گل ... آره ممنون، الان این کار و کردمخداروشکر فقط همین محافظ ترک خوردهممنونمممم باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
fatmh_me عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 1480 وای مرسی الان گوشه محافظ رو بلند کردم ،فقط گلس محافظ خودم ترک خورده خداروشکر خوبه خداروشکر😍❤ زیر هر آسمونی باشی بدون بارونش منم💖
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 خوبه خداروشکر😍❤ 😍😍 باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
سیب_کرم_زده عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3058 شفاف نگران نباش پس ببر عوض کن من چندوقت پیش عوض کردم پنجاه گرف الان گلسم پودر شده بازم تو بمان
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 نگران نباش پس ببر عوض کن من چندوقت پیش عوض کردم پنجاه گرف الان گلسم پودر شده بازم ممنون گلم😘😘 باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........