2777
2789

خیلی ناراحتم

اصلا نمیدونم کجا و چطور ترک خورده😭

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ محافظ باشه راحت تعویض میشه اگ گلس باشه عوض میشه ولی هزینه داره یخورده نمایشگر باشه بسته به مدل هز ...

از کجا بفهمم کدوم قسمته؟

تاچش درسته

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

خود صحفه گوشی؟یاگلس؟

نمیدونم عزیزم، از کجا بفهمم؟

تاچ کار میکنه

به گوشی موقع خرید محافظ جانبی وصل کردین؟ مدل گوشی چیه ؟

فقط از این محافظایی که می‌چسبه، چسبوندیم 

A32 سامسونگ

نمیدونم عزیزم، از کجا بفهمم؟ تاچ کار میکنه

اگ ترک عمیق نیست ب احتمال زیاد گلس ببین گوشه گوشی ک گلس وصل نیست ترک خورده یا فقط جایی ک گلس زدی؟

زیر هر آسمونی باشی بدون بارونش منم💖
شفاف

خب پس یخورده با ناخن اون قسمت شکستگی رو بلند کن ببین ترک هنوز هست یا نه اگ از بین رفت که هیچی ببر گلس شفاف رو عوض کن اگ دیدی هنوز هست که هیچی مشکل نمایشگره نمایشگرای سامسونگ اکثرا اولد هستن و گرون