عزیزم مبارکت باشه الانیا خیلی قشنگ ترن میدونم بندریا همه همین سبک طلاهای خلیجی و هندی اینا میپوشن خودمم بندریم ولی من نمیدونم چرا اصلا ب طلا علاقه ندارم😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزيزم اكثر طلا فروشي ها دارن منتها طلاي ٢١ يا ٢٤ و خيلي گرون هركسي نميخره ولي شيكن
ما هم طلا فروشی زیاد رفتیم و دیدیم والا عزیزم 😑 ولی شاید جاهای خاصی دارن چون تو طلا فروشی ها من ندیده بودم تا حالا .اتفاقا من خودم عاشق طلا هستم تا پول گیرم میاد میرم حتی شده یه طلای ظریف میخرم
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
پس حتما یه سفر بندرعباس بیاین ،طلافروشی هارو هم نگاه کنید میتونید چیزای خاص وتکی بخرین
بله حتما .البته من تا حالا بندر عباس سفر نکردم ولی بندر رو گاهی تو فیلما میبینم جالبه برام پوشش و لباسا و حال و هواشون😍
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )