2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزيزم اكثر طلا فروشي ها دارن منتها طلاي ٢١ يا ٢٤ و خيلي گرون هركسي نميخره ولي شيكن

ما هم طلا فروشی زیاد رفتیم و دیدیم والا عزیزم 😑 ولی شاید جاهای خاصی دارن چون تو طلا فروشی ها من ندیده بودم تا حالا .اتفاقا من خودم عاشق طلا هستم تا پول گیرم میاد میرم حتی شده یه طلای ظریف میخرم 

ما هم طلا فروشی زیاد رفتیم و دیدیم والا عزیزم 😑 ولی شاید جاهای خاصی دارن چون تو طلا فروشی ها من ندی ...

پس حتما یه سفر بندرعباس بیاین ،طلافروشی هارو هم نگاه کنید میتونید چیزای خاص وتکی بخرین 

ما هم طلا فروشی زیاد رفتیم و دیدیم والا عزیزم 😑 ولی شاید جاهای خاصی دارن چون تو طلا فروشی ها من ندی ...

خب ميگم چون گرون و خاص پسنده كم ميبيني ، يه مغازه هايي هم هستن كلا فقط مينا كار ميكنن طلاي معمولي ندارن

پس حتما یه سفر بندرعباس بیاین ،طلافروشی هارو هم نگاه کنید میتونید چیزای خاص وتکی بخرین 

بله حتما .البته من تا حالا بندر عباس سفر نکردم ولی بندر رو گاهی تو فیلما میبینم جالبه برام پوشش و لباسا و حال و هواشون😍