2777
2789
عنوان

یک سالگی اقدام

141 بازدید | 6 پست

یک سال شد  که از اقدام کردنم میگذره ولی هنوز خدا صلاح ندونسته یه فرشته بهم بده 

راستش وقتی فکرمیکنم میبینم واقعا لایق نگهداری از فرشته هاش نیستم 

خیلی بدم... بداخلاق،،، گناهکار ..بی وفا.. غیبت میکنم دروغ میگم پرخاشگرم..حتی یه ذهن و بدن سالم ندارم

خوب زندگی بامن بد تاکرد و از من این سوگند رو ساخت 

ولی فکرمیکنم از زندگی قوی ترم

فکرمیکنم میتونم شکستش بدم 

نمیخوام تسلیم شم 

شاید واقعا دلیل بچه دارنشدنم پلی کیست بودن یا ذخیره پایینی تخمدانم نیست... 

شاید واقعا دلیل بچه دارنشدنم اینه که ادم سالمی نیستم 

راستش من هیچیزی ک واسه بچه دارشدن لازمه ندارم 

ن کمر

نه مهربونی

ن تخمدان 

نه لوله رحم 

هیچی...

ولی واقعا تصمیم گرفتم بجنگم 

تلاشمو میکنم 

تهش نشد مهم نیست .. مهم اینه اخرش حسرت نخورم که بگم چرا میتونستم و نکردم

من خدای خودمو میشناسم 

اگر تلاش کنم به اون چیزی ک ازش میخوام میرسونتم

میخوام اینجا از تلاشایی که واسه سلامتی 

ذهنم، جسمم، روانم میکنم بنویسم 

هر‌وز

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود

آزمایش دادین هردو؟

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غصه نخور همخ چی درست میشه 

راستی شما قبل اقدام فولیک اسید خوردی؟

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:

حالا فك ميكنى همه اونايى كه بجه دارن بى كناه و عالى و خوش اخلاقن؟ خدا به اونايى كه هفت خط و دو دره بازن داده به تو نده!؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

عزیزممن خودم پلیکیستیک بودم و درکت میکنم 

ولی رفتم تحت نظر یه ماما خداروشکر جواب گرفتم 

خیلی از اطرافیانمون هم همین مشکلاتو داشتن و خداروشکر باردار شدن 

میخوای شمارشو بهت بدم؟

عزیزم یکسال خیلی طبیعیه نگران نباش ،من خودم هیچ مشکلی نداشتم ولی ۱۸،ماه طول کشید تا باردار شم ،از قبل بارداری حتما فولیک اسید و مولتی ویتامین بخور بدنت قوی میشه ،انشاالله زودی مامان میشی