2777
2789
عنوان

شیرخشک سیمیلاک توتال کامفورت ۲

10199 بازدید | 29 پست

سلام لطفا کمکم کنین،شیرخشک سیمیلاک توتال کامفورت ۲ میخوام گیرم نمیاد برای بچه ام ،شش ماه و نیم هست هرداروخونه ای میپرسم گیرم نمیاد.لطفا بهم بگین از کجا میتونم بخرم.ممنون

عزیزم منم چند وقته دنبالشم پیدا نمیکنم ، البته دختر منم دو سالشه دارم از شیر خشک میگیرمش ، 

کدوم شهری؟

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا شیر خشک کامفورت چون حالت درمانی داره گیر نمیاد دختر من یبوست داره دو ماهشه دکترش گفت کامفورت هر مارکی پیدا کردم بهش بدم اینقدر گشتم نبود تا یه اشنا داروخانه داشتیم بهش گفتم دوتا برام جور کرد 

کلا شیر خشک کامفورت چون حالت درمانی داره گیر نمیاد دختر من یبوست داره دو ماهشه دکترش گفت کامفورت هر ...

قبلا گیگوز میدادم وزن و قدش زیاد رشد نکرد بخاطر همین تعریف شیرخشک سیمیلاک شنیدم اومدم براش عوض کردم الان حدود یه هفته میشه سیمیلاک میخوره

مگه برای یبوست خوبه؟آخه دختر من اسهال داره

بله باعث نرمی مدفوع و دفع بهتر میشه و مزش هم اصلا شیرین نیست یه تلخی تو مزش هست من دخترم هم شیر خودما میخوره گاهی هم شیر خشک اینا که گرفتم دیگه زیاد علاقه به شیرخشک نداره گاهی بهش میدم دلم میسوزه یه بو و طعم بخصوصی داره ولی شیر خشک هایی که کامفورت نیست شیر و خوشمزه و چرب ترن 

بله باعث نرمی مدفوع و دفع بهتر میشه و مزش هم اصلا شیرین نیست یه تلخی تو مزش هست من دخترم هم شیر خودم ...

نمیدونستم ولی سیمیلاک توتال کامفورت بیشتر بو و مزه بسکوییت میده،شیرین و چربم هست ،تلخی هم متوجه نشدم تا الان

بله باعث نرمی مدفوع و دفع بهتر میشه و مزش هم اصلا شیرین نیست یه تلخی تو مزش هست من دخترم هم شیر خودم ...

الان باید چیکار کنم که مدفوعش سفت بشه و کمتر دفع داشته باشه؟

قبلا گیگوز میدادم وزن و قدش زیاد رشد نکرد بخاطر همین تعریف شیرخشک سیمیلاک شنیدم اومدم براش عوض کردم ...

اگه برای وزن گیری میخوای سیمیلاک دو بگیر براش مدل کامفورت نگیر من الان ببلاک کامفورت یک میدم