زیبا_خاتون مدیر عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 584 عنوان بی بی چک بعد از کورتاژ | مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 37 پست سلام من ۲ مرداد ۸ هفته بودم ک کورتاژ شدم ب دلیل ایست قلبی جنین . ۷ آبان موعدم بود نشدم دوبار هم بعد سقط پریود شدم . امشب میخواستم زعفران بخورم ک پریودم بیاد گفتم ی تست کنم مطمعن شم بعد .. ساعت ۱۰ شب زدم مثبت شد .گفتم الکیه دوباره یکی دیگه زدم اونم مثبته . من حاملگی قبلی درد شکم سینه درد داشتم . الان هیچی ب هیچی .. ممکنه کاذب باشه؟ خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!! 1401/08/20 | 00:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیبا_خاتون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 584 ان شاالله خیره..وقتی دوبار بعدش پریود شدی الان نشدی پس مبارکه.عکس تست مثبت بذار ببینیم ماهم ☺️☺️😍 عکس رو گذاشتم . معذرت میخام بخاطر رنگ زردش .چون الان عکس گرفتم دیشب تست کرده بودم .. من هیچ علایمی ندارم ممکنه کاذب باشه 😕😕 خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!
shahzadeye98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 1446 عکس رو گذاشتم . معذرت میخام بخاطر رنگ زردش .چون الان عکس گرفتم دیشب تست کرده بودم .. من هیچ عل ... ن بابا به این پررنگی. مگه بعد سقط نرفتی سونو که ببینی چیزی ازش مونده یانه؟؟ برو آزمایش بتا بده ب فاصله۴۸ساعت.خبنشرمن که ان شاالله خیره
زیبا_خاتون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 584 ن بابا به این پررنگی. مگه بعد سقط نرفتی سونو که ببینی چیزی ازش مونده یانه؟؟ برو آزمایش بتا بده ب فاص ... سلام بتای اول ۱۷۰۰ بتای دوم ۴۶۵۰ . من هیچ علایمی ندارم .. 🥲 خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!
زیبا_خاتون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 584 تبريك ميگم عزيزم به سلامتي بغلش بگيري مرسی هنوز نگرانم مگه میشه هیچ علامتی نباشه خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!
shahzadeye98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 1446 سلام بتای اول ۱۷۰۰ بتای دوم ۴۶۵۰ . من هیچ علایمی ندارم .. 🥲 پس خییییلی مبارکه
shahzadeye98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 1446 سلام بتای اول ۱۷۰۰ بتای دوم ۴۶۵۰ . من هیچ علایمی ندارم .. 🥲 برا منم دعا کن خیلی زود اگه صلاحمه باردار باشم
زیبا_خاتون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 584 برا منم دعا کن خیلی زود اگه صلاحمه باردار باشم انشالله عزیزم ب زودی خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!