«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودتون انجام دادید یا اقوام و اینکه رژیم گرفتید و نشد
ن من انجام ندادم ولی برای بچه دومم آیوآی میکنم فامیلامم همین کارو کردن
«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
ببین برا پسر میگن باید گرمی بخوره آقا قبل نزدیکی دوش آب سرد بگیره و خانم با جوش شیرین واژن شستشو بده و روز دقیق تخمک گزاریتو پیداکن یه روز قبلش نزدیکی کن تا 3روز.... دیگه سیاه دونه میگن ناشتا با عسل بخوری خوبه
ببین من خودم 2تا پسر دارم هیچ رژیم اینا نگرفتم خاست خدا بوده ولی میگم باید نزدیکی طولانی باشه زن ارضا بشه بعد مرد و موقع ارضاع عمقی باشه وپاهاتو بدی بالا
شوهرم مدلش اینه ومن نمیدونستم این تاثیر داره چون من خودم دلم میخاست دومی دختر باشه