2777
2789

پول بده برو آیوآی کن بقیه‌ش چرته

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه توکل و توسل به خدای بزرگ که از همه قادر تره به هر کاری و تا اون نخواد نمیشه بعدم فقط گرمی بخورید خودت و شوهرت 

سردی هارو حذف کنید 

فقط اونجايي که هوشنگ ابتهاج ميگه: نمیدانمچه می‌خواهم بگویمغمی در استخوانم میگدازد
ببین اول اینکه هر چی خدا بخاد همون میشه ولی اگه برات مهمه برو ای وی اف

گفتم اولی رو با این روشا و دکتر تعیین جنسیت برم اما شد شد نشد بعدی آی وی اف

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
خودتون انجام دادید یا اقوام  و اینکه رژیم گرفتید و نشد

ن من انجام ندادم ولی برای بچه دومم آیوآی میکنم فامیلامم همین کارو کردن 

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

ببین برا پسر میگن باید گرمی بخوره آقا قبل نزدیکی دوش آب سرد بگیره و خانم با جوش شیرین واژن شستشو بده و روز دقیق تخمک گزاریتو پیداکن یه روز قبلش نزدیکی کن تا 3روز.... دیگه سیاه دونه میگن ناشتا با عسل بخوری خوبه 

ن من انجام ندادم ولی برای بچه دومم آیوآی میکنم فامیلامم همین کارو کردن 

چقدر هزینشه ؟ 

آخه من با این داروها و ... تا الان ۱۲ میلیونی رفتم فعلا این ماه هم باردار نشدم 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

ببین من خودم 2تا پسر دارم هیچ رژیم اینا نگرفتم خاست خدا بوده ولی میگم باید نزدیکی طولانی باشه زن ارضا بشه بعد مرد و موقع ارضاع عمقی باشه وپاهاتو بدی بالا 

شوهرم مدلش اینه ومن نمیدونستم این تاثیر داره چون من خودم دلم میخاست دومی دختر باشه 

2790
2778
2791
2779
2792